Polarklämma Vildsvin

Allergener
Polarklämma vildsvin

Gluten

Mjölk/ laktos

Ingredienser

RÅGKAKA (71%) (VETEMJÖL1, vatten, siktat RÅGMJÖL1 (22%), sirap1, socker1, fermenterat VETEMJÖL, VETEGLUTEN, rapsolja1, salt, HAVREFIBER, jäst1, vegetabiliskt emulgeringsmedel [E471, E472e], bakpulver E503, maltmjöl [KORN] mjölbehandlingsmedel E300). Rökt vildsvin1 (21%) (vildsvinsstek, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250). Matfettsblandning (7%) (SMÖR1, rapsolja, vatten, salt, vitamin A och D).

1Ursprungsland: Sverige

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.