95:-

Panerad rödspätta

Remouladsås, ärtor & pommes frites
Allergener
Panerad rödspätta

Fisk

Gluten

Remouladesås

Ägg

Senap

Ärtor
Pommes Frites

Ingredienser

RÖDSPÄTTA: RÖDSPÄTTAFILÈ (Pleuronectes plateesa) 60%, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (solros eller raps, i varierande proportioner), vatten, salt.

REMOULADSÅS: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202), picklesgrönsaker (gurka, morot, blomkål, lök, vatten, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddextrakt (bla koriander), konserveringsmedel (E202), arom ), citronjuice (citron, konserveringsmedel (E224),SENAP(vatten, socker, SENAPSFRÖ, ättika, salt, modifierad potatisstärkelse, färgämne (E101, E160a)), kapris (kapris, vatten, vinäger, surhetsreglerande medel (E260), stabiliseringsmedel (E509(, antioxidationsmedel (E300), salt ), curry (gurkmeja, koriander, bockhornsfrö, cayennepeppar, fänkål, spiskummin, svartpeppar, kanel), salt, konserveringsmedel (E202, E211).

ÄRTOR: Förvällda gröna ärtor

POMMES FRITES: Potatis(91%), solrosolja (4%), modifierad stärkelse (potatis, majs), maltodextrin, stärkelse (potatis, majs), rismjöl, salt, bakpulver: E450i, E500ii, stabiliseringsmedel: E415.

Friteras i rapsolja, antioxidationsmedlet rosmarinextrakt(E392), skumdämpningsmedel E900

ÖVRIGT: Citron

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.