Napoleonbakelse

Allergener
Napoleonbakelse

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

VISPGRÄDDE, socker, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palm, raps, kokos), MJÖLKPULVER, glukossirap, hallonsylt (hallon), äppelsylt (äpple, SULFIT), modifierad majsstärkelse (E1422),  ÄGG, salt, härdat rapsfett, SOJALECITIN, emulgeringsmedel (E440, E471, E475), surhetsreglerande medel (E330, E331, E333, E341), färgämne ( E104, E160a, E101), konserveringsmedel (E202), arom.

 

 

 

 

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.