Munk Grön Vanilj

Allergener
Munk Grön Vanilj

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, shea, raps, kokos), socker, jäst, HELÄGGSPULVER, KÄRNMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, solroslecitin), modifierad stärkelse E1442, salt, margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471 (raps), salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330, A- och D-vitamin], LAKTOS, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, bakpulver (E450, E500, E341), klumpförebyggande medel E170, glukossirap, druvsocker, konserveringsmedel E202, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel E300, aromer (vaniljarom, vaniljextrakt, naturlig arom (vanilj), arom), färgämne (E160a, E101, E1 41).

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.