Makroner

Allergener
Mandel och kaffe

Mjölk/ laktos

Sojabönor

Nötter

Ägg

Mandel- och choklad:

Mjölk/ laktos

Nötter

Ägg

Mandel- och citron

Mjölk/ laktos

Nötter

Ägg

Mandel och hallon

Nötter

Ägg

Mandel och apelsin:

Mjölk/ laktos

Nötter

Ägg

Mandel och vanilj

Mjölk/ laktos

Nötter

Ägg

Ingredienser

Mandel och kaffe: MJÖLKCHOKLAD (socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, kakaomassa, emulgeringsmedel (E322 (SOJA)), naturlig vaniljarom), florsocker, GRÄDDE, MANDELMJÖL 13%, ÄGGVITOR, invertsocker, SMÖR, pulverkaffe 0,7%, socker, kaffeextrakt 0,4%, förtjockningsmedel (E415).

Mandel- och choklad: florsocker, GRÄDDE, mörk choklad 24% (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322 (SOJA)), naturlig vaniljarom), MANDELMJÖL 12%, ÄGGVITOR, invertsocker, alkaliserat kakaopulver (fettreducerat kakaopulver, surhetsreglerande medel (E524, E501)), socker, kakaopulver, förtjockningsmedel (E415).

Mandel- och citron: florsocker, SMÖR, MANDELMJÖL 13%, socker, citronpuré 12% (citronjuice och fruktkött, socker), ÄGGVITOR, vatten, ÄGGULA, stärkelse, glukos, färgämne (E160b, E101), aromer, förtjockningsmedel (E415).

Mandel och hallon: florsocker , socker, hallonbitar 24,4%, MANDELMJÖL 13%, ÄGGVITOR, geleringsmedel(E440), färgämne (E120), förtjockningsmedel (E415).

Mandel och apelsin: florsocker, SMÖR, MANDELMJÖL 13%, apelsinpuré 13% (apelsinjuice och fruktkött, socker), socker, ÄGGVITOR, vatten, ÄGGULA, stärkelse, glukos, färgämne (E160b, E101, E120), aromer, naturlig apelsinarom, förtjockningsmedel (E415).

Mandel och vanilj: florsocker, SMÖR, socker, MANDELMJÖL13%, ÄGGVITOR, vatten, ÄGGULA, vaniljextrakt, glukos, korn från torkade vaniljstänger, förtjockningsmedel (E415).

Kan innehålla : fisk, sesamfrö, andra nötter, gluten.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.