Kallrökt lax

med wasabicréme på rågbröd
Allergener
Kallrökt lax med wasabicréme på rågbröd

Gluten

Fisk

Senap

Ägg

Ingredienser

BRÖD: Surdeg av RÅG 40% (vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 21%, malt av KORN, surdegskultur), RÅGKÄRNOR 19% vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 11%, siktat RÅGMJÖL, maltsirap av KORN, jäst, salt (jodberikad), ättika, rapsolja, RÅGFLINGOR, VETEMJÖL, malt av KORN, surdegspulver av RÅG (FULLKORNSRÅGMJÖL, surdegskultur).

KALLRÖKT LAX: LAX (Salmon Salar), salt.
WASABIMAJONÄS: rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, surhetsreglerande medel (ättika, citronsyra),salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xanthagummi), konserveringsmedel ( kaliumsorbat, natriumbensoat). Pepparrot, SENAPSEXTRAKT, SENAP, majsmjöl, antioxidationsmedel E330, färgämne E102, E133 ,citron, tomat, dill

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.