Munk Hallon strössel

Allergener
Hallonmunk Strössel

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palm, raps), jäst, ÄGGSPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322,solroslecitin), socker, margarin vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, smörarom, surhetsreglerande medel E330], LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, klumpförebyggande medel E170, glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), druvsocker, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel E300. Fyllning: Socker, vatten, hallonpuré (10%), äppelkoncentrat, surhetsreglerande medel E330, morotskoncentrat, förtjockningsmedel E440, konserveringsmedel E202, arom. Glasyr: Socker, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, palmkärnolja, sheaolja), emulgeringsmedel (E322, solroslecitin), salt, arom (hallon,vanilj), färgämne E120. Strössel: Socker, potatisstärkelse, glukossirap, solrosolja,arom, ytbehandlingsmedel E901.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.