Hallon-Vitchokladmuffin

Allergener
Hallon-Vitchokladmuffin

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Sojabönor

Ingredienser

Socker, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (raps), ÄGG, hallon (4,8%), fuktighetsbevarande medel: glycerol; modifierad stärkelse, HELMJÖLKSPULVER, kakaosmör, bakpulver: natrium karbonater, difosfater; emulgeringsmedel: polyglycerolestrar av fettsyror, natrium-stearoyl-2-laktylat, SOJALECITIN; salt, naturlig arom, VETEGLUTEN, vegetabiliskt fett (palm), förtjockningsmedel: xantangummi; VETESTÄRKELSE, glukossirap, arom, fläderjuicekoncentrat, färgämne: karotener.

Kan innehålla spår av mandel och hasselnötter.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.