Hallon-Vitchokladmuffin

Allergener
Hallon-Vitchokladmuffin

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Sojabönor

Ingredienser

VETEMJÖL, socker, rapsolja, ÄGG, vatten, 4% hallon, fuktighetsbevarande medel (E422), glukos-fruktossirap, VETESTÄRKELSE, modifierad stärkelse, bakpulver (E450, E500), HELMJÖLKSPULVER, kakaosmör, salt, emulgeringsmedel (E471, E322), naturlig arom, förtjockningsmedel (E415), shea fett, flädersaftkoncentrat.

Kan innehålla spår av  hasselnötter, mandlar och soja.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.