Chokladmoussekaka

Allergener
Chokladmoussekaka

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Vatten, kakaoinnehållande överdrag (socker, rapsolja, fettreducerad kakao, vegetabiliskt fett) palmkärnolja, palmfett, i varierade proportioner) LAKTOS, sött VASSLEPULVER (MJÖLK) emulgeringsmedel (E322))(12%), socker, vegetabiliskt fett (kokosfett, palmkärnolja, palmfett, i varierade proportioner), VETEMJÖL, fraktionerat palmkärnfett, palmkärnfett, rapsolja, HELÄGG, fettreducerad kakao (3%), dextros, SKUMMJÖLKSPULVER, vitchoklad (socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E322))(2%), VETESTÄRKELSE, gelatin, ÄGGULEPULVER, modifierad stärkelse, MJÖLKSOCKER, bakpulver (E450, E500), glukossirap, salt, emulgeringsmedel (E322, E471, E472a), sött VASSLEPULVER, förtjockningsmedel (E412), stabiliseringsmedel (E340), surhetsreglerandemedel (E300).

Kan innehålla nötter, jordnötter och soja.  

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.