Blåbärsmuffin

Allergener
Blåbärsmuffin

Gluten

Ägg

Ingredienser

VETEMJÖL, socker, vegetabilisk olja (raps), ÄGG, 5,2% blåbär, fuktighetsbevarande medel (glycerol), modifierad stärkelse, bakpulver (natriumkarbonater, difosfater), emulgeringsmedel (polyglycerolestrar av fettsyror, natriumstearoyl-2-laktylat), koksalt, VETEGLUTEN, naturlig arom, förtjockningsmedel (xantan), VETESTÄRKELSE, färgämne (karotener).

Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, soja och mjölk.

 

 

 

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.