Tillbaka
Rusta för jaktsäsongen

Rusta för jaktsäsongen

Den 18 september 2018

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Med hösten kommer jaktsäsongen och det gäller att rusta för härliga dagar i skog och mark. För dig som är intresserad av jakt och friluftsliv finns det bra fynd att göra på nedre plan i varuhuset. Passa på att uppdatera både garderob och utrustning nästa gång du är i Ullared.

På Gekås hobby- och fritidsavdelningen finns ett brett sortiment med jakttillbehör och fritidsartiklar. Passa på att upptäcka vårt sortiment av friluftskläder av hög kvalitet som tål både regn, rusk och kyla. Och missa inte våra jaktsortiment som innehåller allt från vapenvård, måltavlor och skjutstöd till lockpipor, kikare och slaktredskap. Här tipsar vi om åtta bra köp inför höstens jaktsäsong!

Kikare

299:-

Upptäck din omgivning med en riktigt bra kikare. Modellen Bristol från Focus är en allroundkikare med låg vikt och bra skärpa. Den förstorar 8 gånger och objektivdiametern är 42 mm.

Kniv

329:-

Swingblade G3 från varumärket Eka har ett ergonomiskt handtag, koniskt slipat knivblad och buköppnare med räfflat halkskydd. Den perfekta jaktkniven helt enkelt!

Vapenrengöringskit

99:-

Ett prisväst set med verktyg för vapenrengöring. Kitet kommer i en praktisk väska och innehåller stålwire med handtag, flaska för olja, putsgarn samt kopparborstar för kaliber 6,5, 7,62, 9,3 och 12 mm.

Rekyldämpare

299:-

Denna rekylbroms reducerar rekylen med 60-90 procent beroende på vapenkaliber. Den minskar piplyst och ger därför möjlighet till snabbare uppföljningsskott. Passar till kaliber 6,5–9,3.

Lockpipa för rådjur

129:-

Lockpipa för räv

129:-

Bättre på jaktlyckan genom att använda en lockpipa! I vårt sortiment finns pipor för olika djurarter som imiterar läten och lockar till sig djuren.

Termos från

4995

Ingen jaktväska är komplett utan fika och kaffetermos. Vi har ett brett sortiment av termosar i olika modeller och utföranden. Just nu är det kultermosen som är den stora toppsäljaren.

Skjutstöd

899:-

Förbättra precisionen i ditt skytte med ett stabilt trebensstativ. Du ställer enkelt in stödet med en knapptryckning och det kan anpassas för både stående och sittande skytte.

Vapenfodral

149:-

Förvara ditt vapen på ett bra och smidigt sätt under transport. Detta vadderade vapenfodral har kamouflagemönster för minsta möjliga synlighet i skogen och mark.