Tillbaka
Presentidéer till Mors dag

Presentidéer till Mors dag

Den 20 maj 2020

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

På söndag 31 maj är Mors dag – ett perfekt tillfälle att fira alla fantastiska mammor i vår närhet. Vi hjälper dig med tips och presentidéer direkt från varuhuset.

Ljuslykta i glas med djurprint
49,95 kr

 

För den som gillar heminredning kan vi tipsa om dessa nyinkomna ljuslyktor i glas från Till hemmet-avdelningen. Lyktorna har djurmönstrat print och finns i en låg och en hög modell.

Mophie Powerstation 12000 mAh
179 kr

 

Om du befinner dig på språng, eller kanske på resande fot, och inte har tillgång till eluttag är en power bank en riktig livräddare. Den här modellen från Mophie är extra kraftfull och klarar flera laddningar innan den behöver fyllas på.

Smycke
Halsband 24,95 kr / Armband 29,95 kr / Örhänge hoops 34,95 kr / Örhänge blad 29,95 kr

 

Ett smycke är en klassisk present som alltid är lika uppskattad. På vår smyckeavdelning finns massor av halsband, ringar, armband och örhänge för alla smaker.

Pocketbok
39,95 kr

 

Sommaren väntar runt hörnet och förhoppningsvis får vi många soliga dagar att spendera i solstolen, trädgården eller på uteplatsen. Vad passar väl då bättre än att ge bort en pocketbok? Vi har läsning för både deckarfantasten, humoristen och romantikern.

Vit blus med spetsdetaljer
169 kr

 

Kanske skulle mamma bli glad för ett tillskott till sommargarderoben? I varuhuset finns just nu denna skira, vita blus med dekorativa spetsdetaljer. Perfekt till jeansshorts eller kjol på varma dagar.

Melissa blender med jug-glas
249 kr

 

Ge bort en liten och smidig blender som passar perfekt till morgonsmoothies! Med denna modell från Melissa mixar du direkt i glaset och sparar både tid och disk.

Padelracket Dunlop Omega
Racket 399 kr / Padelboll Dunlop 3-pack 39,95 kr

 

Spelar mamma padel är ett racket från varumärket Dunlop en riktigt bra presentidé. På vår hobby- och fritidsavdelning finns många racketmodeller välja mellan samt tillbehör som bollar och fodral.

Sence Beauty sheet mask
9,95 kr

 

Skäm bort mamma med några roliga ansiktsmasker att testa hemma! På varuhusets kosmetikavdelning finns både sheet masks, krämer och peel off-masker att välja mellan.

Pläd
129 kr

 

Överraska mamma med en härligt mjuk pläd med hamaminspirerande ränder. Den värmer skönt både i tv-soffan och utomhus under svala sommarkvällar.

OBH Nordica Straight & Curl
399 kr

 

Med stylingredskapet OBH Nordica Straight & Curl kan du fixa både rakt och lockigt hår. Den är utrustad med keramiska plattor som ger håret skonsam behandling, mer glans samt motverkar statisk elektricitet.