Tillbaka
Premiär för utemöbler!

Premiär för utemöbler!

Den 11 februari 2019

Tillbaka

Loungegrupp

2495:-

Loungegrupp

2495:-

På onsdag 13 februari är det äntligen premiär för utemöbler på Gekås Ullared. Ett stort showroom tar plats på Till hemmet-avdelningen och vi introducerar ett helt nytt sätt att shoppa. Låt dig inspireras inför shoppingresan!

Uteplatsen har blivit den nya ”inneplatsen”, och för många är den hemmets extra vardagsrum, matsal eller lounge. Till Gekås Ullareds storsatsning på utemöbler har vi skapat ett eget showroom som rymmer både loungeset, matgrupper och mix- och matchsortiment. För att inte nämna nätta möbelset, hängstolar och pallar och tillbehör i form av dynor, parasoll, gasolbrännare och pergola. Rena drömmen för den som vill hitta inspiration för uterum eller uteplats!

 

Loungeset

4995:-

Enkelt och stilrent i svart rotting. Loungesetet Turku har stomme av metall och dynor i vävd polyester.

Loungeset

3995:-

Loungesetet Padova i ljusa toner och smäcker design. Materialet är konstrotting och dynor i olefintyg.

Loungeset

2995:-

Det perfekta möblemanget för två! Setet är en kombination av bordet Bali och stolen Henley från vårt Mixa & Matcha-sortiment.

MIXA OCH MATCHA! Många av möblerna i showroomet säljs separat och du kan själv matcha ihop bord och stolar för att skapa en personlig möbelgrupp. Vi har tagit fram över 90 olika kombinationer med extra förmånligt paketpris. Alla olika kombinationer finns att se i självbetjäningskassorna på plats i showroomet.

Bord + 6 stolar

10995:-

Matcha bordet Monaco och stolarna Windsor och få en riktigt lyxig matgrupp i konstrotting med hög sittkomfort.

Loungeset

3495:-

En hett tips för dig som gillar modern design! Loungesetet Bombay är i konstrotting med underrede i pulverlackerat stål och dynor i polyester.

Hörnsoffa

3795:-

Satsa på en härlig hörnsoffa i konstrotting med plats för hela familjen. Hörnsoffan Ullared är, precis som namnet avslöjar, ett riktigt fynd. Den finns dessutom i två storlekar.

HEMLEVERANS. Med Gekås nya sortiment av utemöbler följer ett helt nytt sätt att shoppa i Ullared. Du beställer möblerna på plats i varuhuset och möblerna skickas sedan hem inom fem arbetsdagar. Fraktkostnaden avgörs av ditt postnummerprefix, LÄS MER HÄR >>

Bord + 6 stolar

3495:-

Sitt bekvämt och ha plats för många! Kombinationen av bordet Malta och stolarna Toscana är både snygg och klassisk.

Loungeset

5495:-

Satsa på ett modernt loungeset i underhållsfritt aluminium. Montes passar perfekt för det svenska sommarvädret.

Solbädd

4495:-

Vem vill inte lapa sol i den härliga loungebädden Tunis i sommar? Materialen är konstrotting, aluminium och olefintyg.

SMIDIG BETALNING. I showroomets självbetjäningskassor kan du betala med kort, faktura eller avbetalning. Har du kontanter, värdecheck eller tillgodokvitto kan du betala i showroomets kassa. Fråga personalen så hjälper de gärna till!

Hörnsoffa

5995:-

Loungesoffan Trentino har en behaglig naturfärgad ton som blir ett vackert inslag i trädgården. Modellen finns även i grå konstrotting.

Bord + 6 stolar

3795:-

Skapa en snygg matgruppskombination av bordet Neapel och positionsstolarna Nepal. Ett av våra många förmånliga paketerbjudanden.

Bord + 6 stolar

8995:-

Matcha bordet Monaco med stolarna Henley och få en stilfull och bekväm matgrupp till din uteplats.