Tillbaka
Utemöbler med hemleverans på Gekås Ullared 2019

Utemöbler med hemleverans på Gekås Ullared 2019

Den 11 februari 2019

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

På onsdag 13 februari 2019 är det äntligen premiär för utemöbler på Gekås Ullared. Ett stort showroom tar plats på Till hemmet-avdelningen och vi introducerar ett helt nytt sätt att shoppa. Låt dig inspireras inför shoppingresan!

Sista chansen att handla med hemleverans är söndagen 16 juni 2019. Efter detta kommer du att kunna köpa en begränsad del av sortimentet på plats i varuhuset som du själv tar med dig hem.

Uteplatsen har blivit den nya ”inneplatsen”, och för många är den hemmets extra vardagsrum, matsal eller lounge. Till Gekås Ullareds storsatsning på utemöbler har vi skapat ett eget showroom som rymmer både loungeset, matgrupper och mix- och matchsortiment. För att inte nämna nätta möbelset, hängstolar och pallar och tillbehör i form av dynor, parasoll, gasolbrännare och pergola. Rena drömmen för den som vill hitta inspiration för uterum eller uteplats!

 

Enkelt och stilrent i svart rotting. Loungesetet Turku har stomme av metall och dynor i vävd polyester.

Loungesetet Padova i ljusa toner och smäcker design. Materialet är konstrotting och dynor i olefintyg.

Det perfekta möblemanget för två! Setet är en kombination av bordet Bali och stolen Henley från vårt Mixa & Matcha-sortiment.

MIXA OCH MATCHA MATGRUPPER! Alla matbord och stolar säljs separat som du kan själv matcha ihop för att skapa en personlig möbelgrupp. Vi har också tagit fram över 90 olika kombinationer med extra förmånligt paketpris. Alla olika kombinationer finns att se i självbetjäningskassorna på plats i showroomet.

Matcha bordet Monaco och stolarna Windsor och få en riktigt lyxig matgrupp i konstrotting med hög sittkomfort.

Sitt bekvämt och ha plats för många! Kombinationen av bordet Malta och stolarna Toscana är både snygg och klassisk.

Matcha bordet Monaco med stolarna Henley och få en stilfull och bekväm matgrupp till din uteplats.

Skapa en snygg matgruppskombination av bordet Neapel och positionsstolarna Nepal. Ett av våra många förmånliga paketerbjudanden.

En hett tips för dig som gillar modern design! Loungesetet Bombay är i konstrotting med underrede i pulverlackerat stål och dynor i polyester.

Satsa på ett modernt loungeset i underhållsfritt aluminium. Montes passar perfekt för det svenska sommarvädret.

SMIDIG BETALNING. I showroomets självbetjäningskassor kan du betala med kort, faktura eller avbetalning. Har du kontanter, värdecheck eller tillgodokvitto kan du betala i showroomets kassa. Fråga personalen så hjälper de gärna till!

Loungesoffan Trentino har en behaglig naturfärgad ton som blir ett vackert inslag i trädgården. Modellen finns även i grå konstrotting.

Vem vill inte lapa sol i den härliga loungebädden Tunis i sommar? Materialen är konstrotting, aluminium och olefintyg.

Satsa på en härlig hörnsoffa i konstrotting med plats för hela familjen. Hörnsoffan Ullared är, precis som namnet avslöjar, ett riktigt fynd. Den finns dessutom i två storlekar.