Lotta Engberg lanserar Gunrys nya sommartvålar

24 Maj 2024

Fredag 24 maj kl. 14 – 16 kan du träffa Lotta Engberg i varuhuset då hon är på plats för att lansera Gunrys nya kollektion av sommartvålar som hon har varit med att skapa.

”Att vara en del av skapandet av dessa underbara dofter har varit en fantastisk upplevelse. Jag är så glad över att få dela min kärlek till sommaren genom dessa tvålar och jag hoppas att de kommer sprida glädje och lycka till alla som använder dem.” – Lotta Engberg.

Sommarens doftar skapat i samarbeta med Lotta

Dahliaparad: En förförisk doft som kombinerar saftiga plommon med blodröda blomblad från den majestätiska dahlian. Tvålens sofistikerade doftkombination för tankarna till en sommarträdgård med blomstrande magi.

Sommaräng: Upplev doften av en svensk sommaräng med denna oemotståndliga doftkombination av kamomill, linblomma och lavendel. Låt varje doftförnimmelse bli en påminnelse om sommarens skönhet.

Piondröm: En kärleksfull dans av nyutslagna pioner i morgonens dagg, Piondröm är en doft som berättar om sommarens mest förtrollande stunder av lycka och glädje. Tvålen tar dig med på en resa genom sommarens mest förtrollande kapitel med doftnoter av pion, gröna växter och cederträ.

Lanseringseventet med glada överraskningar äger rum kl. 14-16 vid ingången till varuhuset där du hittar våra tvålar.