Asgarv – Fredrik Andersson

Det här evenemanget har passerat

8 December 2022 299:-

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en extra rolig after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

Under tre torsdagskvällar i höst rullar vi ut den röda mattan till Eventhallen och bjuder in till härliga kvällar fyllda av humor och värme. Möt humoreliten Måns Möller, Ann Westin och Fredrik Andersson ackompanjerade av gästkomiker som inleder kvällen och ger er chans att mjuka upp skrattmusklerna inför kvällens huvudnummer. Vilken komiker vill du helst se?

Säkra din plats, boka idag via Nortic.se eller biljett med boende och middag direkt på gekas.se/boka.

Biljettpris: 299 kr/person

 

Höstens stand up artister

20 oktober Måns Möller

Humorgeniet Måns Möller tar plats på standupscenen och bjuder på en storartad skrattfest. Stabila rutiner varvas med nyskrivet material följt av Måns paradgren: spontana infall och improvisation. Förutom att göra succé som en av landets främsta ståupp-komiker så syns Måns ofta i Tv-rutan, i Parlamentet bland mycket annat.
Kvällen inleds med en hemlig gästkomiker.

3 november Ann Westin

Ann Westin har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och blev även nominerad för fjärde gången år 2020. Med ett galet roligt, fantastiskt bildspråk och häftig attityd tar hon scenen som en bulldozer och hon får verkligen alla med på tåget!
Kvällen inleds med två hemliga gästkomiker.

8 december Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, en prisad ståuppkomiker som medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Fredrik har länge glatt oss med sina sylvassa skämt och prisbelönta soloshower. Med sin avslappnade stil vrider och vänder han på samtidens stora och små frågor, alltid med stora skratt som resultat. Kvällen inleds med två hemliga gästkomiker.

Boka Fredrik Andersson 8 dec

 

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19. För dig som önskar en trevlig sittande middag kan vi rekommendera vår pupulära buffé i Hotellrestaurangen 5 minuters promenad från Eventhallen.

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 hälsas gästkomiker upp på scen följt av huvudartist för kvällen. Showen beräknas vara slut ca. kl. 22.

Asgarv all inclusive

För dig som önskar en extra bra deal har vi satt ihop kompletta nöjespaket med övernattning i antingen stugbyn eller på Hotellet kombinerat med våra populära kvällsbufféer i Hotellrestaurangen respektive Gekåsbyns Bistro. Pris från 719 kr/person inklusive showbiljett och middag (prisexempel vid bokning av 5 personer i Kompaktstuga).

Våra all inclusive paket