Asgarv – Özz Nûjen

Det här evenemanget har passerat

30 Mars 2023 299:-

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en extra rolig after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

Stand up artister

Özz Nûjen 30 mars

Han är både kaxig och modig i sin humor och räds inte att utmana sin publik genom att blanda komik och allvar från verkligheten vi lever i. Efter otaliga framträdande på TV och med över 20 år som skådespelare och artist hälsar vi Özz Nûjen varmt välkommen upp på Asgarv-scenen.

Boka showbiljett   Boka med boende

Janne Bylund 11 maj

Med sin karakteristiska norrländska dialekt är han en av Sveriges första och mest omtyckta stand up artister. Hans humor är smart och träffsäker och med sin listiga komik utlovas en kväll där skrattmusklerna får sig ett rejält träningspass! Janne Bylund är en varmt uppskattad komiker, föreläsare och programledare som setts i bland annat Bingolotto, Släng dig i brunnen och Söndagsöppet.

Boka showbiljett   Boka med boende

Boka

Säkra din plats framför Asgarv scenen. Boka via Nortic.se eller biljett med boende och middag direkt på gekas.se/boka.
Biljettpris: 299 kr/person
Biljett med boende: fr. 579 kr/person

INFO

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19. För dig som önskar en trevlig sittande middag kan vi rekommendera vår pupulära buffé på Hotellet ca. 5 minuters promenad från Eventhallen.

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 börjar humorföreställningen.
Beräknad slut ca. kl. 22.

Asgarv all inclusive – boendepaket

För dig som önskar en extra bra deal har vi satt ihop kompletta nöjespaket med övernattning i antingen stugbyn eller på Hotellet kombinerat med middag och frukost. Pris från 579 kr/person inklusive showbiljett och middag (prisexempel vid bokning av 5 personer i Kompaktstuga).

Våra all inclusive paket