Asgarv – Thomas Petersson

Det här evenemanget har passerat

16 Februari 2023 299:-

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en extra rolig after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

Under ett antal torsdagskvällar rullar vi ut den röda mattan till Eventhallen och bjuder in till härliga kvällar fyllda av glädje och värme. Endast ett stenkast från varuhuset kan du se några av humorelitens genier när de varvar fräckhet och dråpligheter. Vilken komiker vill du helst se?

Säkra din plats och boka idag via Nortic.se eller biljett med boende och middag direkt på gekas.se/boka.
Biljettpris: 299 kr/person

Stand up artister

2 februari – Marika Carlsson och Hasse Brontén

Hon är smart, charmig och utmanande och har korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan hela två gånger!
Han är polisen som ”sadlade om” och är idag en av Sveriges mest anlitade ståuppkomiker. Hasse varvar vardagliga observationer, aktuella ämnen och snabba improvisationer. Gör dig redo att kikna av skratt när dessa två entertainers intar scenen i Ullared.

16 februari – Thomas Petersson

Med hela trettio år på scenen med framträdanden innefattande allt ifrån stand up, krogshower och teater-föreställningar till tv-program som Time out, Så ska det låta och Bäst i test välkomnar vi Thomas Petersson. Med en humor som är infallsrik, vältajmad och härligt befriande är det omöjligt att inte smittas av Thomas energi och scenglädje. Thomas ackompanjeras av en gästkomiker som inleder kvällen och ger er chans att mjuka upp skrattmusklerna inför kvällens huvudnummer.

Boka showbiljett

Boka med boende

Håll utkik….

Fler gästartister presenteras inom kort på gekas.se.

 

INFO

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19. För dig som önskar en trevlig sittande middag kan vi rekommendera vår pupulära buffé på Hotellet ca. 5 minuters promenad från Eventhallen.

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 börjar humorföreställningen.
Beräknad slut ca. kl. 22.

Asgarv all inclusive – boendepaket

För dig som önskar en extra bra deal har vi satt ihop kompletta nöjespaket med övernattning i antingen stugbyn eller på Hotellet kombinerat med middag och frukost. Pris från 579 kr/person inklusive showbiljett och middag (prisexempel vid bokning av 5 personer i Kompaktstuga).

Våra all inclusive paket