Nöjeskarameller

Eventet är inställt!

Vänligen kontakta arrangören vid eventuella frågor. Peder & Co tel. 0346-30010. Har du bokat boendepaket kommer du bli kontaktad av Gekås bokningsavdelning för återbetalning.

Nöjeskarameller är humorshowen där skratten haglat på sin turné runt genom Sverige. Nu intar buskiseliten Eventhallsscenen i Ullared med en sprillans ny show! Självklart återfinner ni bland annat de folkkära karaktärerna brevbäraren Dag-Otto och drängen Errolf, vars figurer kommer till liv genom den älskade buskiskomikern Jojje Jönsson.

I showen medverkar också Matilda Jönsson och Nöjeskompaniet med de hyllade underhållarna Håkan Windahl och Anders Jönsson från Blekinge. Ni bjuds på en okomplicerad musikalisk skrattfest ni sent kommer glömma. Tempot är högt och sketcherna varvas med härlig musik och sång i ett rasande tempo. Föreställningen är ca 2,5 tim inkl. paus

Bokningsvillkor

Entrébiljetten är bindande från bokningstillfället och går inte att avboka.

När du bokar boende hos att har du möjlighet att lägga till ett avbeställningsskydd för 95 kr som täcker boendet. Återbetalning sker endast av det belopp som motsvarar logi och andra tillval i bokningen. Läs mer på vår hemsida här.

Mer än bara shopping i Ullared

Förädla din shoppingresa med något extra! Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och sätt guldkant på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen