Arbetsplatsen Gekås Ullared

Hos oss är ingen dag den andra lik och varje dag får du den fantastiska möjligheten att möta våra härliga kunder. Oavsett om du jobbar i varuhuset, på vårt centrallager, eller kanske i någon av våra restauranger eller någonstans i vår stora boendeanläggning så är vårt mål att överträffa kundens förväntningar. Tillsammans skapar vi en shoppingupplevelse utöver det vanliga!

För att jobba hos oss krävs kundfokus med känsla för att alltid ge kunden bästa service, vi strävar efter en god laganda och gemenskap. Hos oss har vi utrymme för initiativförmåga och handlingskraft samtidigt som vi har sunt förnuft och fötterna på jorden.

Varuhuset

Inom varuhus och logistik har vi 21 olika avdelningar. I varuhuset kan du arbeta med uppackning och påfyllning av varor, galga kläder, arbeta i vår kassalinje samt serva våra kunder. Inom logistik arbetar du med in- och utleveranser av gods med hjälp av våra olika truckar.

Restaurang & café

Vill du jobba inom restaurang kan du välja mellan flera olika matställen. Vår verksamhet har hela 7 restauranger fördelade både i och utanför varuhuset. Här kan du bland annat arbeta med att förbereda och tillreda måltider, portionera luncher och sköta kassan. Förutom våra kundrastauranger har vi även en Personalrestaurang med servering för våra anställda.

Gekåsbyn

I vår boendeanläggning har vi camping, stugby, motell och hotell. Här har du möjlighet att arbeta med alltifrån in- och utcheckning eller städning av hotellrum och campingstugor.

Vill du bli en av oss? Ansök här!