Halloween i Ullared

Det här evenemanget har passerat

30 Oktober - 5 November 2023

Upplev en skräckinjagande Halloweenvecka i Ullared! Under höstlovet lurpassar kusliga, busiga och skrämmande varelser och aktiviteter runt om på Hotellet och i Gekåsbyn. Vågar du komma? Moahahahaha!!!

Välkommen att fira höstens bästa lov i Ullared. Under vecka 44 erbjuder vi extra roliga och spännande aktiviteter för både stora och små i Gekåsbyn och på Hotellet. Kombinera shoppingnytta med nöje och låt barnen få en läskig ansiktsmålning, gå på spökvandring eller ta med hela familjen eller sällskapet på en utmanande och hårresande skräckupplevelse i Höghöjdsbanan.

Missa inte vårt härliga höstlovspaket med stuga och frukost i Gekåsbyn. Läs mer på vår erbjudandesida.

HÖSTLOVSPAKETET

Spökjakt

I skogen bakom Storstugan i Gekåsbyn räknar du spöken. När du tror dig hittat alla smyger du till Aktivitetsreceptionen där du viskar antalet i örat på receptionspersonalen. Har du rätt antal väntar en överraskning. Lycka till!

När:
Hela vecka 44, mån-sön. Se Aktivitetsreceptionens öppettider här.

Halloweenklättring i Höghöjdsbanan

Enligt traditionen går årets sista klättring i Höghöjdsbanan i skräckens tecken. Bland spöken, spindlar och andra läskiga varelser ger du dig ut bland trädtopparna på ett äventyr du sällan kommer glömma. De extra våghalsiga väntar till skymningen då klättringen utförs med pannlampa.

Läs mer, boka tid eller chansa på drop in här.

När:
Lör-sön i Gekåsbyn. Starttider 13.00, 13.30, 16.30 & 17.00

Ansiktsmålning

Spöke, monster eller katt? Kom till vår ansiktsmålarstudio och få en läskig ny look.

När:
Mån-tis kl. 10.30-12.00 på Hotellet
Ons-tors kl. 10.30-12.00 i Aktivitetsreceptionen i Gekåsbyn

Bus eller Godis med Gul & Blå

Gekås busiga maskotar Gul & Blå har planerat hyss hela året och ser fram emot att bjuda på godis och bus för alla som vågar!

När:
Mån-tis kl. 10.30-12.00 i Gekåsbyn
Ons-tors kl. 15.30-16.30 på Hotellet

 

Halloweenklättring i Höghöjdsbanan

När solen gått ner öppnar portarna till spökparken i Gekåsbyn. Kasta dig ut i linbanor, balansera på grenar, klättra över nät och svinga dig i lianer i Gekåsbyns höghöjdsbana. Modiga kvällsklättrare utrustas med pannlampa.
Höghöjdsbanan är en aktivitet som passa alla vuxna och barn från 8 år. Boka Halloweenklättring under höstlovsveckan, fre-lör 4 & 5 november.

Läs mer & boka

Avkopplande after shopping

Avrunda shoppingdagen med ett besök på Gekåsbyns Bad & Bastu – vårt relaxområde som bjuder på en upplevelse för kroppens alla sinnen. Tillsammans ger de vedeldade badtunnorna, de svala utomhusduscharna och de uppfriskande bastubaden en lugn och harmonisk avrundning på en intensiv shoppingdag.

LÄS MER