Jul

Den 16 december 2021

Julklappstips under hundralappen!

Är du inte helt klar med julklappsbestyren ännu? Här har vi samlat våra bästa tips från varuhuset där samtliga klappar ligger på ett pris under hundralappen.

Se sortiment

Den 9 december 2021

Allt för julfirandet – mat & blommor

På varuhusets livsmedelsavdelning har vi laddat upp med allt som hör julen till och i anslutning till avdelningen hittar du julens blommor där såväl klassiska som trendiga blommor och krukor ryms. Upptäck ett urval här!

Se sortiment

Den 24 november 2021

Fixa fina paket och en vacker gran

Årets mest stämningsfulla månad är här där mysiga stunder tillsammans med nära och kära väntar. Vi tipsar om allt du behöver för en vacker julgran och för att få till fina paket att lägga under.

Se sortiment

Den 18 november 2021

Årets bästa julklappstips

Här har vi samlat våra bästa tips på klappar som passar de flesta; från den sportiga eller hemmakocken till den skönhetsintresserade eller den väsktokiga. Och det bästa av allt, alla klappar hittar du under samma tak!

Se sortiment

Den 11 november 2021

Allt för ett stämningsfullt adventsfirande

Vi har en mysig adventsmånad att se framemot och vi har laddat varuhuset med allt som skapar ett stämningsfullt adventsfirande. Här lyfter vi fram delar av vårt sortiment!

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Jultomtar & dekorationer

Kan man dekorera med för mycket jultomtar? Tveksamt. Vi har tomtar i alla former och storlekar och i år spås de riktigt stora nissarna göra succé i våra julhem. Här hittar du inspiration från vårt sortiment och allt inom dekoration hittar du på varuhusets jultorg.

Se sortiment