Jul

Den 24 november 2021

Fixa fina paket och en vacker gran

Årets mest stämningsfulla månad är här där mysiga stunder tillsammans med nära och kära väntar. Vi tipsar om allt du behöver för en vacker julgran och för att få till fina paket att lägga under.

Se sortiment

Den 18 november 2021

Årets bästa julklappstips

Här har vi samlat våra bästa tips på klappar som passar de flesta; från den sportiga eller hemmakocken till den skönhetsintresserade eller den väsktokiga. Och det bästa av allt, alla klappar hittar du under samma tak!

Se sortiment

Den 11 november 2021

Allt för ett stämningsfullt adventsfirande

Vi har en mysig adventsmånad att se framemot och vi har laddat varuhuset med allt som skapar ett stämningsfullt adventsfirande. Här lyfter vi fram delar av vårt sortiment!

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Jultomtar & dekorationer

Kan man dekorera med för mycket jultomtar? Tveksamt. Vi har tomtar i alla former och storlekar och i år spås de riktigt stora nissarna göra succé i våra julhem. Här hittar du inspiration från vårt sortiment och allt inom dekoration hittar du på varuhusets jultorg.

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Advent & levande ljus

När vi tänder ljus kring första advent har nedräkningen inför julafton börjat på riktigt. Oavsett om du föredrar det klassiska eller det mer trendiga så har vi ett brett sortiment av ljus och adventsljusstakar som passar alla.

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Juldukning & servering

Med enkla medel kan man få till en stämningsfull dukning, vi tipsar om delar av sortimentet här. Allt för en komplett juldukning hittar du på varuhusets andra plan!

Se sortiment