Jul

Den 5 december 2023

Jul för alla sinnen! Julmat och dekorativa blomster

I varuhuset hittar du både godsakerna till julbordet och vackra blommorna som amaryllis, julstjärnor och hyacinter att dekorera bordet med. Låt din inspireras till att skapa julmagi hemma!

Se sortiment

Den 30 november 2023

Kom i julstämning med julgranspynt och paketpyssel

Låt december bli en tid att njuta av julens mysiga traditioner och passa på att umgås med alla nära och kära. Vi tipsar om årets finaste julgranspynt och visa hur du kan vara extra kreativ med paketinslagningen.

Se sortiment

Den 23 november 2023

Våra bästa julklappstips till hela familjen

Vi har finkammat varuhuset och samlat våra absolut bästa julklappstips till alla dina nära och kära. Välkommen till Ullared för att shoppa julens alla klappar under ett och samma tak!

Se sortiment

Den 16 november 2023

Julklappar under 100-lappen

Vi gör en djupdykning i varuhuset och tipsar om praktiska och roliga klappar till hela familjen. Det bästa av allt, alla klappar i reportaget kostar under 100 kr.

Se sortiment

Den 9 november 2023

En strålande adventstid

Tindrande ljus, pyssliga dekorationer och juliga godsaker. Vi tipsar om årets produkter som hjälper dig att komma i stämning för en strålande adventstid.

Se sortiment

Den 2 november 2023

Julklappstips för barn i alla åldrar

Julen närmar sig med stormsteg och det gäller att hjälpa tomten på traven med julklappsbestyren. Spana in våra bästa julklappstips för barn i alla åldrar!

Se sortiment