Tillbaka
Sovrum med hotellkänsla

Sovrum med hotellkänsla

Den 4 maj 2018

Tillbaka

Fixa hotellkänsla med sammet, linne och lyxiga textilier. Tillsammans med diskreta färger, mjuka material, fluffiga täcken och mjuka kuddar får du en ombonad känsla och ett trendigt sovrum.

På Gekås hittar du allt du behöver för att skapa ett trivsamt, mysigt och inbjudande sovrum. Passa på att fynda fina bäddset, härliga plädar, sammetspuffar, långa sammetsgardiner och mycket annat hos oss. Låt sängen vara i fokus med eleganta och lyxiga material och njut av ditt härliga sovrum.

Trendiga sittpuffar i sammet

Att inreda med sittpuffar i sammet är något av det trendigaste just nu. Perfekta som en extra möbel eller bara att ha som en snygg del av inredningen.

Frukost bland fluffiga täcken

Med fluffiga täcken och mjuka kuddar tillsammans med härliga textilier vill du stanna längre i sovrummet. Vad passar då bättre än frukost på sängen?

Bäddset för moderna sovrum

Förnya sovrummet och ge sängen en ny look med nya bäddset. Satsa på snyggt mönstrat eller kör på helfärgat. Just nu är en av de största trenderna linne.

Överkast för mjuka intryck

Lägg ett överkast över sängkanten och skapa ett trendigt och mjukt intryck. Oavsett vilken stil du vill ha på överkastet har du många att välja på hos oss.