Vanliga frågor

Nej, varuhuset har öppet som vanligt och ordinarie öppettider gäller. Vi följer noga de riktlinjer som kommer från UD och Folkhälsomyndigheten. I dagsläget finns ingen rekommendation om att hålla gallerior och butiker stängda.
Det är väldigt svårt för att svara på hur mycket kunder som kommer till varuhuset vilka dagar. Under sommaren är det ofta mycket kunder om det är regnigt väder. Från mitten av hösten till två veckor innan jul har vi julrusch och då brukar det vara stor kundtillströmning i varuhuset, speciellt på helgerna.
Vi har som allra mest kunder på sommaren under vecka 28 till 33 och på hösten vecka 38 till 50. Vi brukar dessutom få extra kundtillströmning på klämdagar, till exempel kring helger som Kristi himmelsfärd.
Vi har lågsäsong i varuhuset mellan vecka 1 och vecka 10, så åker du till oss då slipper du trängsel.
Under sommarsäsongen (från vecka 28) är varuhuset som mest välbesökt under vardagar, måndag-fredag. Bästa tiden att shoppa är tidigt på morgonen när varuhuset öppnar. Från öppning och fram till klockan 11.00 är det som lugnast. Under sommarsäsongen lockar regniga dagar ofta extra många besökare till Ullared. Besök oss gärna när det är sol och sommarvärme.
Vi har tyvärr ingen möjlighet att besvara specifika sortimentsfrågor. Vi har oerhört många artiklar i varuhuset och utbudet skiftar ständigt. Det gör det svårt för oss att ha uppdaterad information om alla produkter som finns just nu, och som eventuellt kommer in framöver.
Alla frågor & svarKontakta Kundservice