Sommarens proteinbar

Livsmedel

Barebells kickar igång sommaren med att lansera förra årets limiterade sommarutgåva igen – Strawberry White Chocolate. En proteinbar med smak av vit choklad och söta jordgubbar, en riktig sommardröm. Som alla Barebells proteinbars är den helt fri från tillsatt socker och berikad med protein. Du hittar alla proteinbars på livsmedelsavdelningen.

Kommentarer (4)

 1. Mina says:

  Förlåt för negativ stämning nu, men vad har hänt med den här bloggen typ senaste året…? Förr tycker jag att det var långa fina inlägg, handlade det om gardiner så fick man se många olika varianter av gardiner. Inte alla som fanns på Gekås kanske, men man fick en känsla för utbudet, att det fanns massor att välja mellan. Men nu visas ofta bara en eller ett par produkter i varje inlägg. Visst, vill jag ha just de där så är det väl bra (men risken är ju att jag blir besviken för att de är slut och eftersom inlägget bara visade en vara så är det kanske den jag har ställt in mig på).
  Jag tänker att när ni ändå är runt och fotar, varför inte ta ett par foton på varorna runt omkring också då? Det ger så himla himla mycket mer till oss som tittar in här…

  Den 19 juni, 2019 kl. 10:41 | Svara
 2. Anonym says:

  Sötningsmedel istället vilket inte är bättre än vanligt socker!

  Den 21 juni, 2019 kl. 22:15 | Svara
  • Cha says:

   Jo, för en diabetiker är det betydligt hälsosammare!

   Den 24 juni, 2019 kl. 19:46 | Svara
 3. Wilgot says:

  Hur mycket kostar dem?

  Den 6 oktober, 2019 kl. 09:46 | Svara

Lämna ett svar