Tillbaka till nyheter
Ullared blir krogshow!

Ullared blir krogshow!

Den 5 juli 2018

Tillbaka till nyheter

Till våren 2019 är det premiär för Ullared Krogshow. En rafflande resa genom Gekås historia till tonerna av svensk musik. Showen är signerad Lars Classon, kritikerrosad manusförfattare för Vallarnas friluftsteater sedan tio år tillbaka.

En resa genom historien, från Göran Karlssons nyöppnade källarbutik på 60-talet till dagens fartfyllda shoppingfenomen. Till våren kommer Ullaredsbesökaren kunna kombinera shopping med krogshow och trerätters middag på kvällen.

–  Vi har skapat en upplevelse som kombinerar musik, skratt och fantastisk mat. Showen handlar om fenomenet Ullared och är tonsatt med svensk musik, allt från Lill-Babs och Sven Ingvars till Avicii och The Ark. Lite folkpark möter Las Vegas, berättar manusförfattaren Lars Classon som skapat krogshowen.

–  Vi har en fantastisk ensemble på åtta personer som kommer guida publiken genom denna Gekåshistoria med humor, musik och en lagom portion galenskap. Det blir garanterat både skratt och allsång, lovar Lars Classon.

Showen arrangeras i Eventhallen, Gekås nyrenoverade evenemangslokal med plats för 300 personer. Satsning på en egen krogshow är en del i den ständigt pågående utvecklingen av Ullared som shoppingdestination.

–  Vi jobbar hela tiden för att skapa nya, roliga reseanledningar till Ullared, säger Gekås vd Boris Lennerhov. Det stora dragplåstret kommer alltid att vara shopping, men vi ser också en efterfrågan på roliga happenings efter shoppingdagens slut.

Tillsammans med krogshowen erbjuder Gekås ett prispressat boendepaket med övernattning i hotellrum eller stuga. Premiärdatum för Ullared Krogshow är 26 januari 2019.

–  Årets första månader brukar vara lite lugnare i Ullared och passar därför bra för den här typen av evenemang. Då har vi hotellrum och stugor lediga och kan sätta ihop prisvärda paketerbjudande med övernattning och show. Att shoppa i ett lugnt och trängselfritt varuhus är dessutom en upplevelse i sig, säger Boris Lennerhov.