breadcrumb
Julens galna försäljningssiffror

Lysande julpynt: Julbyar och annat lysande pynt säljer vi hela 136 500 stycken av inför julen.

Stjärnor och stakar: Gekåskunderna gillar att lysa upp vintermörkret! Sammanlagt 58 700 stakar och stjärnor går åt under en säsong.

Julklappspapper: När klapparna ska slås in går det åt 327,5 mil presentpapper, bara från Gekås!

Tomtar: Varje år hittar 178 000 tomtar och andra prydnadssaker nya hem på vårt säsongstorg.

Lorem Title

Julkort: Hela 1,3 miljoner goda julhälsningar skickas av våra kunder veckorna före jul.

jul_etiketter

Julklappsadresser: Även adressetiketter går åt som smör. Varje år säljer vi 220 500 förpackningar vilket motsvarar 16 miljoner enskilda etiketter.

jul_slingor

Ljusslingor: Och även våra trädgårdar lyser vackert av 60 700 ljusslingor av olika slag.

1
2
3
4
Lorem Title5
jul_etiketter6
jul_slingor7
2016 - 10 - 07

Julens galna försäljningssiffror

Julen börjar tidigt på Gekås Ullared och under höstens högsäsong är vårt säsongstorg fyllt till bredden med tomtar och annat juligt pynt till hemmet. Men hur mycket julsaker går det egentligen åt under en säsong?

Redan i slutet av augusti dyker de allra första julsakerna upp på hyllorna i varuhuset. För många besökare är resan till Ullared något man gör en eller två gånger per år. Då är det uppskattat att kunna handla både sommarkläder och julsaker på samma shoppingtur.

Pynt i massor
Under hösten förvandlas säsongstorget till en riktig julmarknad där vi samlar allt som har med julen att göra: prydnadssaker, julgranspynt, tomtedräkt, böcker, ljus, lyktor, ljusstakar, stjärnor och textilier av alla de slag. Och visst gillar Gekås-kunderna att julpynta. Förra året sålde vi hela 178 000 prydnadstomtar och sammanlagt 327,5 mil julklappspapper. Klicka dig fram i bildspelet och läs mer om våra galna försäljningssiffror under julruschen!