Tillbaka till nyheter
Gekås inviger showroom för trädgårdsmöbler

Gekås inviger showroom för trädgårdsmöbler

Den 21 juni 2018

Tillbaka till nyheter

Gekås storsatsar på trädgårdsmöbler. I ett showroom utanför varuhuset kan nu besökare kika på en del av de möbler som kommer finnas i varuhuset. Torsdag 21/6 invigde vd Boris Lennerhov växthuset utanför varuhuset som kommer agera showroom.

Med en stor häcksax klippte vd Boris Lennerhov av växthusets presenning på invigningen. I växthuset väntar möbelset uppställda så att kunder kan få en förhandstitt på det kommande sortimentet. Här kan kunder också ställa frågor och komma med önskemål, synpunkter och få inspiration till uteplatsen.

– Trädgårdsmöbler är något som många kunder frågat efter. Vår idé är ju att man ska kunna köpa allt för hemmet som får plats i en bil, men nu tar vi steget längre och utvecklar oss, säger Boris

– Med trädgårdsmöblerna blir det som att handla på nätet men på plats i Ullared. Du kommer hit, umgås och får en upplevelse. Sedan beställer du möblerna och vi ordnar med hemsändning., oavsett vart du bor i Sverige. Det blir som en webbhandel, fast bättre, säger Boris

Till våren 2019 är det premiär och säljstart för det nya sortimentet av trädgårdsmöbler. Men redan hösten 2018 öppnar första etappen av Gekås stora utbyggnation och varuhuset blir då 3 000 kvm större. Sammanlagt ska shoppingytan växa med 12 000 kvm till år 2020.