Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared Sveriges starkaste varumärke

Gekås Ullared Sveriges starkaste varumärke

Den 22 september 2017

Tillbaka till nyheter

Evimetrix har utsett Gekås Ullared till det starkaste varumärket i Sverige och starkaste varumärket i kategorin Övrig handel på Swedish Brand Award som hölls i Stockholm. Gekås Ullared, som tidigare varit nominerad till Swedish Brand Award, jobbar ständigt med att överträffa kundernas förväntningar.

Varuhuset Gekås Ullared har alltid utvecklats och expanderat tack vare efterfrågan och önskemål från kunder. En stor förändring som just nu pågår är Gekås breda expansionssatsning på övernattning-, restaurang- och barnkoncept för att öka kundnöjdheten och shoppingupplevelsen för hela familjen.

– Utmärkelsen visar att all vår kraft och våra resurser på Gekås unika och omtyckta varumärke är ett riktigt beslut. Fler kunder hittar till oss tack vare ett tätt samarbete mellan varuhuset och kunderna. När kunder hittar till oss står vi redo att visa dem ett fyndsmart sortiment till rätt pris, säger Gekås Marknadschef Annika Jönsson.

– Att bli utsedda till Sveriges starkaste varumärke betyder mycket för oss och är en belöning av det hårda arbete alla medarbetare lagt ned i strävan efter nöjda kunder, säger Annika Jönsson

Sveriges starkaste varumärke och de som får utmärkelsen Evimetrix Swedish Brand Award är de som får högst värde när Evimetrix väger NKI mot kännedom. Det räcker alltså inte att ha nöjda kunder, man måsta vara välkänd också. Och tvärt om.

Om Evimetrix Swedish Brand Award. Evimetrix Swedish Brand Award är en kvantitativ imagemätning som genomförs under juni och augusti varje år. Undersökningen har genomförts sedan 2002 på eget initiativ. Operativt får respondenten ge betyg på ett 10-tal parametrar som t ex: Kvalitet, Miljövänlighet, Tillgänglighet och liknande.