Tillbaka till nyheter
Billigast på verktyg, grill och trädgård

Billigast på verktyg, grill och trädgård

Den 27 juni 2018

Tillbaka till nyheter

Den oberoende sajten byggahus.se utmanar Gekås i en stor prisjämförelse med näthandeln. Varuhusets priser inom kategorierna verktyg, grillar och trädgårdsredskap matchas med lägsta pris på nätet. Resultatet – Gekås är billigast på allt!

Gekås Ullared har ända sedan starten 1963 haft en tydlig lågprisfilosofi. Vi säljer allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Vi arbetar inte med traditionell marknadsföring och priserna går i dagsläget endast att se i butiken.

Den oberoende nätsajten byggahus.se besökte nyligen Ullared för att göra en stor prisjämförelse inom kategorierna verktyg, grill och trädgårdstillbehör. Priserna i varuhuset matchades sedan med billigaste nätbutik på Prisjakt och Pricerunner.

Redaktionen på byggahus.se skriver:
”Vi kan också konstatera att de nästan alltid är billigare än den butik på nätet som är billigast på motsvarande produkt, om det än bara är någon procent eller någon krona. Inte sällan handlar det dock om rejäla gap mellan Gekås och billigaste nätbutik på 20 %, 30 %, eller till och med 50 %.”

– Jag är självklart mycket nöjd med resultatet i prisjämförelsen som byggahus.se har genomfört. Vi ska alltid ha lägsta pris på de varor som säljs i varuhuset, och i den här jämförelsen blir det tydligt att Gekås i de allra flesta fall bräcker näthandeln med råge, kommentarer Gekås vd Boris Lennerhov.

Här kan du läsa prisjämförelserna på verktyg och grill- och trädgårdsredskap.