Tillbaka till nyheter
Besöka Gekås Ullared i påsk

Besöka Gekås Ullared i påsk

Den 11 april 2017

Tillbaka till nyheter

Under påsklovsveckorna är det många som är lediga och sugna på att fylla på garderoberna med vårshopping! Vad passar då bättre än en utflykt till Ullared? För alla som funderar på att besöka varuhuset under påsken kan vi ge lite tips på hur läget ser ut.

Klädsortimentet är uppdaterat med härliga vårkläder, säsongstorget fyllt med trädgårdstillbehör och nya grillarna uppradade längst gångarna. I blomsortimentet dominerar panséer och påskliljor och på matställena erbjuds en inbjudande påsktårta. Under påskhelgen och lov-veckorna (v. 15 och 16) kommer många passa på att göra en utflykt till Ullared. Det kan stundtals bli ganska trångt i varuhuset men väljer man bara rätt dag och tid går det att få en någorlunda luftig shoppingtur.

– Under påskhelgen har vi som mest kunder i varuhuset på långfredagen. Även skärtorsdagens eftermiddag brukar vara bra försäljning. Påskafton och påskdagen är lite lugnare, berättar Christian Henriksson, varuhuschef på Gekås Ullared.

Vill man ha lite extra svängrum i varuhuset är det en bra idé att komma tidigt, gärna direkt när vi öppnar.

– Det brukar komma som mest kunder runt lunchtid, så ett tips är att man på plats tidigt då det är lite luftigare i varuhuset.