Jordgubbstårta

Allergener
Jordgubbstårta

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Jordgubbar 34%, vatten, glukosfruktossirap, vispad GRÄDDE 12,1%, ÄGG, VETEMJÖL, socker, stärkelse (VETE), dextros, stabiliseringsmedel: E420, KÄRNMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse,glukossirapspulver, förtjockningsmedel: E412, E415,E410, geleringsmedel: E407, E410, rismjöl, vegetabilisk
olja (raps), surhetsreglerande medel: E330, E331, E300,gelatin, emulgeringsmedel: E475, E433, YOGHURTPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, naturlig
arom, färgextrakt (svart morot, safflor), maltodextrin, salt, surhetsreglerande medel: E330, glukossirap.

Kan innehålla spår av jordnöt, nötter, soja och lupin.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.