74:-

Citronrökt lax

med fräsch potatissallad, romsås och kaprisbär
Allergener
Lax

Fisk

Potatissallad

Senap

Svavel-dioxid/sulfit

Romsås

Mjölk/ laktos

Ägg

Senap

Fisk

Ingredienser

Ingredienser

 

VARMRÖKT LAX: odlad norsk LAX, (Salmo salar), salt, citronpeppar (peppar, paprika, lök, koriander, citronarom, citronsyra E330+)

POTATISSALLAD: Potatis, röd paprika, morot, blomkål, rödlök, sockerärta, salladslök, broccoli, pressad rapsolja, vitvinsvinäger, antioxidationsmedel E224 (SULFITER), pressad citron (citronjuice från koncentrat, konserveringsmedel (KALIUMPYROSULFIT), DIJONSENAP (vatten, SENAPSFRÖN, brännvinsättika, salt, antioxidationsmedel (KALIUMDISULFIT E224), surhetsreglande medel, citronsyra E330, strösocker, italiensk salladskydda (salt, vitlök, lök, svartpeppar, persilja, jästextrakt, paprika, tomat, vegatarisk olja (raps), koriander, oregano, dragon, timjan), citronskal.

ROMSÅS: Majonnäs (pressad rapsolja, vatten, ÄGGULA, SENAP, SENAPSFRÖ, vinäger, gurkmeja, socker, salt, ättika, stabiliseringsmedel E412 & E415), GRÄDDFIL (högpastoriserad GRÄDDE, syrningskultur), citronjuice från koncentrat, konserveringsmedel (kaliumpyrosulfit), röd STENBITSROM (saltad STENBITSROM, vatten, rapsolja, färgämne (betakaroten, karmin) sherry, konserveringsmedel (natriumbensoat, karliumsorbat), stabiliseringsmedel, (xantangummi, surhetsreglerande medel (citronsyra)), tångkaviar (havstångsextrakt,vatten, salt, kryddor,surhetsreglerande medel(citronsyra), stabiliseringsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), färg E153, dill, salt, peppar.

KAPRISBÄR (vatten, vinäger, salt)

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.