En kväll i juni 2022

1 Juli - 2 Juli 2022

Nytt datum för dansbandsfestivalen ”En kväll i juni” är 1-2 juli 2022.

För sjunde året blir det shopping och dans i världsklass under två dagar när ”En kväll i juni” går av stapeln på Hedevi IP i Ullared.

Efter en heldag på varuhuset Gekås behöver du bara förflytta dig några buggsteg bort till det 1 000 m2 stora festivaltältet där några av Sveriges bästa artister/band bjuder upp till dans och fest. På området kommer det förutom det stora danstältet finnas restaurangtält med fullständiga rättigheter, spelstationer, utställare och mycket mera.

Viktig information till dej som bokat boende till En kväll i juni

Vi har inte öppnat upp bokningen för år 2022 och har därför ingen möjlighet att boka om ditt boende till det nya evenemangsdatumet.
Håll utkik här på hemsidan eller på våra sociala medier under sensommaren/hösten där vi släpper information om bokning 2022.

Alla avbokningar sker kostnadsfritt via mail till gekasbyn@gekas.se. Ange ditt reservationsnummer i ämnesraden. Vi svarar så fort vi kan men ber om överseende för längre svarstid än vanligt. Det går även att kontakta oss via telefon 0346-37501, under kontorstid på vardagar.

Vill du behålla din boendebokning behöver du inte göra någonting (mer än att kanske börja fila på din inköpslista till varuhuset).

Varmt välkommen åter!

Har du frågor om din biljett? Kontakta arrangören Demo Group via info@enkvallijuni.se, eller se info på hemsida eller Facebook.