En kväll i juni

30 Juni - 1 Juli 2023

Vi hälsar välkomna till Ullared och åttonde upplagan av ”En kväll i juni”. Den etablerade dansbandsfestivalen lockar hela 7000 dansglada besökare till Ullared och stämningen är på topp i dagarna två.

”Save the date” och längta till sommarens mest dansanta shoppingäventyr du med!
Biljettsläpp 25 november!

I den ljumma sommarvärmen i slutet av juni – tiden på året då dagen aldrig riktigt övergår till natt. Då reses festivaltälten på Hedevi IP i Ullared och det 1000 kvadratmeter stora dansgolvet läggs ut med omsorg för att möta festivalens alla dansbandsälskande besökare.

Shoppa, dansa, umgås och njut!

Här möts du av några av Sveriges bästa dansband och festivalområdet erbjuder förutom dans även mat- och dryckesservering, utställare och andra kul aktiviteter.
Du behöver inte vara elitdansare för att besöka En kväll i juni, faktum är att du behöver inte ens behöver dansa. En kväll i juni ger en fantastisk start på sommaren för alla som gillar musik och att umgås.

Ge dig något att längta till genom att kombinera det bästa av två världar – shopping och dansband i ett välsmort paket! Välkommen till Ullared!

Boka biljett

Artister 2023

Artistsläpp sker under november. Följ En kväll i juni på Facebook för mer info.

Fredag 30/6

Lördag 1/7

Köp biljett från den 25 november

Biljetter säljs via Tickster, enkvallijuni.se. Se mer info på hemsida eller Facebook. Vid övriga frågor, kontakta arrangören Demo Group via info@enkvallijuni.se.
BILJETTPRIS
2-dagars entré: 595 kr
1-dagars entré: 445 kr

Festivalcamping och 2 dagars entré

Passa på att boka din plats på vår populära festivalcamping i anslutning till festivalområdet.
Prisexempel: Ställplats med el i 2 dagar inklusive 2 dagars entré för 2 personer: 1630 kr.
OBS! Bokningsbart från den 25:e november

Om Festivalcampingen