Att jobba på Gekås

För att jobba hos oss krävs kundfokus med känsla för att alltid ge kunden bästa service, vi strävar efter en god laganda och gemenskap. Hos oss har vi utrymme för initiativförmåga samtidigt som vi har sunt förnuft och fötterna på jorden.

 

 

Varuhuset

Inom varuhus och logistik har vi 21 olika avdelningar. I varuhuset kan du arbeta med uppackning och påfyllning av varor, galgning av kläder, arbeta i vår kassalinje samt serva våra kunder. Inom logistik arbetar du med in- och utleveranser av gods. De flesta av medarbetarna jobbar i varuhuset där största delen av omsättningen sker.

 

 

Gekås restauranger

Vill du jobba inom restaurang kan du välja mellan flera olika matställen. Alltifrån Sportbaren och Macka & Jos mitt i varuhuset till Restaurangen och Kaffebaren på Plan 3. Här kan du bland annat arbeta med att förbereda och tillreda måltider, portionera luncher och sköta kassan. Vi har även en Personalrestaurang med servering för våra anställda. samt vår restaurang på Hotellet som serverar buffé och barmeny.

 

 

Gekåsbyn

I vår boendeanläggning har vi camping, stugby, motell och hotell. Här har du möjlighet att arbeta med alltifrån in- och utcheckning eller städning av hotellrum och campingstugor. I Hotellrestaurangen serveras frukostbuffé samt kvällsbuffé och pubrätter. I hjärtat av Gekåsbyn ligger Gekåsbyns Bistro som erbjuder buffé, bistromeny och pizzor.

 

 

För att överträffa kundernas förväntningar och möta deras behov varierar öppettiderna under året. Oregelbundna arbetstider förekommer och arbete under kvällar och helger.