Tillbaka till nyheter
Storseger för Gekås Ullared när kunderna tycker till!

Storseger för Gekås Ullared när kunderna tycker till!

Den 8 maj 2019

Tillbaka till nyheter

När svenska konsumenter får tycka till går storsegern till Gekås Ullared. Efter Evimetrix årliga kundundersökning fick Gekås titeln ”Sveriges nöjdaste shoppingkunder” och ”Västsveriges favoritcentrum”. Dessutom prisades de för Västsveriges bästa utbud av restauranger och caféer, hållbaraste shoppingen och bästa utbud av butiker.

Evimetrix undersöker varje år hur Sveriges konsumenter ser på sina shoppingcenter, gallerior och handelsområden. Totalt uttalar sig drygt 7 200 konsumenter om 332 anläggningar i hela Sverige. Den totala segern och titeln ”Sveriges nöjdaste shoppingkunder” gick till Gekås Ullared.

– Det här är ett otroligt fint kvitto på att vi arbetar på rätt sätt och att vår personal tar hand om våra kunder varje dag i och omkring varuhuset, säger Boris Lennerhov, VD för Gekås Ullared.

Gekås Ullared vann också i kategorin ”Västsveriges favoritcentrum” där drygt 1 400 konsumenter får bedöma 66 olika köpcentrum, gallerior och handelsplatser och dela ut 13 600 omdömen. Dessutom kammande Gekås Ullared hem första plats i kategorin ”Bästa utbud av restauranger och caféer”, och prisades för ”Hållbaraste shoppingen” (andra plats) och ”Bästa utbud av affärer” (tredje plats), alla för region Västsverige.

– Vi arbetar hela tiden för att skapa en unik shoppingupplevelse med bra mat och bekvämt boende i anslutning till varuhuset. Vi strävar också efter att skapa en hållbarhet i vardagen och hela tiden bli bättre på den arenan, säger Boris.

På bilden: CSR-ansvarig Jonna Laakso, vd Boris Lennerhov och varuhuschef Christian Henriksson.