Munk Kärlek

Allergener
Munk Kärlek

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

VETEMJÖL, socker, vatten, vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, shea, raps (härdad)), jordgubbe 6,3%, jäst, HELÄGGSPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322), margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330], LAKTOS, salt, vit sirap, rismjöl, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, förtjockningsmedel (E440, E413), druvsocker, klumpförebyggande medel E170, glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel E300, aromer, färgämne (E120, E160a), konserveringsmedel E202, surhetsreglerande medel E330.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.