42:-

Hamburgare 90 g

dressing, sallad & tomat
Allergener
Bröd

Gluten

Burgare

Gluten

Ägg

Sojabönor

Dressing

Ägg

Senap

Selleri

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, SURDEG (RÅG), sirap, HAVREFIBER, HAVRESKÅLLNING, rapsolja, fermenterat VETEMJÖL, salt, jäst, VETEGLUTEN, socker, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders, mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslectin), bakpulver (hjorthornsalt, MALTMJÖL (KORN), enzym, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

BURGARE: Nötkött (85%), nötköttsfett, texturerat SOJAPROTEIN (6%), dextros, VETEPROTEIN, stabiliseringsmedel: trifosfat; salt, ÄGGVITEPULVER, VETEMJÖL, lökpulver, hydrolyserat vegetabiliskt protein, arom.

ÖVRIGT: Dressing (majonnäs (pressad rapsolja, vatten, ÄGG, gult SENAPSFRÖ, socker, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (ättiksyra, citronsyra) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), chilisås (tomat, tomatpuré, ingefära, cayennepeppar, kanelarom, socker, ättikssprit, salt, lök, kryddor (bl.a. SELLERI), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserverings-medel E202, E211, chiliextrakt), gurkmix (gurka, vatten, lök, socker, ättika, paprika, modifierad stärkelse, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel E211, E202, färgämnen E141, E101), kebabkrydda (svartpeppar, paprika, spiskummin, oregano, cayennpeppar, vitlök, gurkmeja, koriander, chilipeppar)), sallad, tomat

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas