Gluten
Gluten
Ägg
Sojabönor
Ägg
Senap
Ägg
BRÖD: VETEMJÖL, vatten, invertsocker, VETEGLUTEN, rapsolja, potatisflingor (EU, 2,5%), jäst, salt, VETESKÅLLNING, potatisstärkelse (0,44%), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E481), maltmjöl av KORN, naturlig arom, arom, kryddor, fermenterat VETEMJÖL, torkad surdeg av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300).
Kan innehålla spår av sesamfrö.
BURGARE: Nötkött (85%), nötköttsfett, SOJAPROTEIN, dextros, VETEGLUTEN, berikat VETEMJÖL (med kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), stabiliseringsmedel: trifosfater, ÄGGVITEPULVER, salt, lökpulver, jästextrakt, arom.
HAMBURGEDRESSING & ÖVRIGT: svensk pressad rapsolja, gurkmix (gurka, lök, socker, ättika, röd paprika, mod. stärkelse, salt, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel, (E202, E211), färgämne (E141, E101), vatten), tomatpuré, vatten, socker, ÄGG*, röd paprika, DIJONSENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättika, salt), mod. stärkelse, citronkoncentrat, salt, ättika, lök, stabiliseringsmedel, (E415, E412), konserveringsmedel (E202, E211), surhetsreglerande medel (E270), färgämne (E160a) kryddor. Sallad, tomat, rödlök, saltgurka (hela gurkor med SENAPSFRÖ i lag av: vatten, salt, ättika, socker, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kalimsorbat), kryddextrakt (cayennepeppar), naturlig dillarom och arom. Ärtskott/ruccola
*från frigående höns
MENY: Nachochips (majsmjöl (79%), solrosolja, salt.) Coleslaw (Vitkål, majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), krydda och konserveringsmedel (E202)), morot, pepparrot (pepparrot, vatten, stabiliseringsmedel (E401), rapsolja, salt, surhetsreglerandemedel (E330), konserveringsmedel (E223)), äppelcidervinäger (äppelcidervinäger, konserveringsmedel E224), salt, konserveringsmedel (E202, E211)).
* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.