69:-

Klassisk Hamburgare

dressing, tomat, rödlök och sallad. Serveras med nachos & coleslaw.
Allergener
Bröd

Gluten

Burgare

Gluten

Ägg

Sojabönor

Dressing & Övrigt

Ägg

Senap

Meny

Ägg

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, SURDEG (RÅG), sirap, HAVREFIBER, HAVRESKÅLLNING, rapsolja, fermenterat VETEMJÖL, salt, jäst, VETEGLUTEN, socker, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders, mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslectin), bakpulver (hjorthornsalt, MALTMJÖL (KORN), enzym, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

BURGARE: Nötkött (85%), nötköttsfett, texturerat SOJAPROTEIN (6%), dextros, VETEPROTEIN, stabiliseringsmedel: trifosfat;salt, ÄGGVITEPULVER, VETEMJÖL, lökpulver, hydrolyserat vegetabiliskt protein, arom.

DRESSING & ÖVRIGT:Svensk pressad rapsolja, gurkmix (gurka, vatten, lök, socker, ättika, röd paprika, modifierad stärkelse, salt, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel (E 202, E 211), färgämne (E 141, E101)), tomatpasta, vatten, socker, ÄGG, röd paprika, DIJONSENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättika, salt, surhetsreglerande medel (E 330)), salt, mod. stärkelse, citronkoncentrat, ättika, lök, stabiliseringsmedel (E 415, E 412), konserveringsmedel (E 202, E 211), surhetsreglerande medel (E 270), färgämne (E 160a), kryddor.  sallad, tomat, rödlök, (saltgurka)gurka med SENAPSFRÖ i lag av vatten, salt, ättika, socker, syra (citronsyra), stabiliseringsmedel (kalciumklorid), kryddextrakt (bl. a dill och cayennepeppar) och konserveringsmedel (kaliumsorbat).

MENY: Nachochips (majs, solrosolja, salt.)  Coleslaw (Vitkål, majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), krydda och konserveringsmedel (E202)), morot, pepparrot (pepparrot, vatten, stabiliseringsmedel (E401), rapsolja, salt, surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E223)), äppelcidervinäger, salt, konserveringsmedel (E202, E211)).

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas