95:-

Klassisk Hamburgare

dressing, tomat, rödlök och sallad. Serveras med nachos & coleslaw.
Allergener
Bröd

Gluten

Burgare

Selleri

Hamburgerdressing & Övrigt

Ägg

Senap

Meny

Ägg

Senap

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, invertsocker, VETEGLUTEN, rapsolja, potatisflingor (EU, 2,5%), jäst, salt, VETESKÅLLNING, potatisstärkelse (0,44%), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E481), maltmjöl av KORN, naturlig arom, arom, kryddor, fermenterat VETEMJÖL, torkad surdeg av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av sesamfrö.

BURGARE: Nötkött (82%), potatis, potatismjöl, lök, salt, potatisfiber, lökpulver, kryddor och kryddextrakt (svartpeppar), jästextrakt, maltodextrin. Kryddning: Salt, lök (23%), paprika (16%), jästextrakt, svartpeppar, tomat, ingefära, vitlök (1,6%), chilipeppar (1,3%), spiskummin, SELLERIFRÖ, naturlig arom, cayennepeppar, oregano, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

HAMBURGEDRESSING & ÖVRIGT: svensk pressad rapsolja, gurkmix (gurka, lök, socker, ättika, röd paprika, mod. stärkelse, salt, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel, (E202, E211), färgämne (E141, E101), vatten), tomatpuré, vatten, socker, ÄGG*, röd paprika, DIJONSENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättika, salt), mod. stärkelse, citronkoncentrat, salt, ättika, lök, stabiliseringsmedel, (E415, E412), konserveringsmedel (E202, E211), surhetsreglerande medel (E270), färgämne (E160a) kryddor. Sallad, tomat, rödlök,  saltgurka (hela gurkor med SENAPSFRÖ i lag av: vatten, salt, ättika, socker, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kalimsorbat), kryddextrakt (cayennepeppar), naturlig dillarom och arom. Ärtskott/ruccola

*från frigående höns

MENY: Nachochips (majsmjöl (79%), solrosolja, salt.) Coleslaw (Vitkål 47%, rapsolja, vatten, socker, ÄGGULA, salt, ättiksprit, SENAPSFRÖ, vinäger, vitpeppar, chili, konserveringsmedel (E202, E211/, förtjockningsmedel (E415), antioxidationsmedel (E330), morot.

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.