Hotellet 4-bäddsrum

I hotellets 4-bäddsrum finns tv, svalskåp och möjlighet att fixa kaffe, te och duka för fika. Badrum med toalett och dusch.
Alla rum har två enkelsängar och i dessa rum med plats för upp till fyra personer finns en nedfällbar våningssäng.
Samtliga 4-bäddsrum ligger fördelade i den västra hotellbyggnaden. Läs mer om den nya delen av Hotellet.

Husdjur är ej tillåtna på hotellet.

Hotellrestauranger

I våra härliga hotellrestauranger finns det gott om utrymme att slå sig ner och äta frukost, samlas för grupparbete på konferensen eller lite kvällsbuffé och mingel framåt kvällen.

Frukostbuffé

På frukostbuffén hittar du frallor/bröd, pålägg, filmjölk, yoghurt, flingor, kokt ägg, och varma rätter som bacon och äggröra. Du kan även tillaga dina egna våfflor. På buffén finns även gluten- och laktosfria alternativ. Frukostbuffén serveras till klockan 10.00 varje dag och ingår för alla hotellgäster. När du bor i den västra hotellbyggnaden äter du frukostbuffén i hotellrestaurangen Innergården.

Gästtillägg på rummet

Sätt guldkant på er hotellvistelse genom att beställa något av våra gästtillägg inför shoppingresan. En charkbricka som aptitretare innan kvällens buffé eller kanske något sött att njuta av efter maten. Våra paketerade gästtillägg kan beställas i samband med din bokning online eller i efterhand minst 24 h före ankomst.

Tillgänglighet

Vi har hotellrum som är anpassade för gäster med funktionsvariation. För mer information eller bokning är du varmt välkommen att ringa på 0346-375 00.
Här hittar du mer om tillgänglighet i Gekåsbyn

 

Slipp undan långa köer vid incheckning – checka in med mobilen

Ladda ner appen ”AeroGuest” och checka in i mobilen vid ankomst till Hotellet. Genom appen får du tillgång till din digitala rumsnyckel som du kan dela med dig av till övriga boenden i ditt rum. Enkelt, smidigt och garanterat fritt från kö!
Du kan även betala ditt boende direkt i mobilen när du checkar in med ”AeroGuest”. Appen laddas ner i App Store eller Google Play.

Läs mer om Digital incheckning

Boka boende

Välkommen till Hotellet!

Boka