Hotellrestaurangen Innergården

Gekås hotell hittar du bara 250 meter från varuhuset. Här kan du avrunda dagen med en god middag på hotellrestaurangen "Innergården". Varmt välkommen!

Öppettider

Frukost
Söndag – Fredag    07:00 – 10:00
Lördag                     06:00 – 10:00

Buffé
Måndag – Söndag    17:00 – 21:00

Restaurangen stänger kl. 22:00

Hotellrestaurangen Innergården

Passa på att koppla av, vila fötterna i en härlig miljö och summera dagens fynd med shoppingsällskapet. Hotellrestaurangen ”Innergården” erbjuder kvällsbuffé, tilltugg och god dryck av alla de slag.

Härlig frukostbuffé

Självklart startar du dagen med en härlig frukostbuffé i hotellrestaurangen*. Ta för dig av färska frallor, olika pålägg, uppskuren frukt och yoghurt med massor av goda tillbehör. På buffén finns också varma klassiker som äggröra, kokt ägg, bacon och annat gott. Avrunda sedan frukosten med en nygräddad våffla och en kopp fairtrade-certifierat kaffe.
*Frukostbuffén avnjuter du i den restaurang som ligger i samma hotellbyggnad som du bor i.

Buffé

Framåt kvällen dukar vi fram Hotellets populära middagsbuffé med rätter som varierar efter säsong och tema. Vi kan lova att det alltid finns både kötträtter och vegetariskt alternativ som serveras tillsammans med olika goda tillbehör, sallader och såser.

Buffé serveras varje dag mellan kl. 17 – 21.

På Innergården behöver ni inte förboka buffé, ni är välkomna att droppa in.

Snacks & dryck

I baren kan du hitta snacks och drycker som passar perfekt när du vill ha något mindre att tugga på och något gott att dricka.

Innergården är en kontantfri restaurang, det går bra att betala med kort eller Swish.