Hotellrestaurangen Innergården

Gekås hotell hittar du bara 250 meter från varuhuset. Här kan du avrunda dagen med en god middag på hotellrestaurangen "Innergården". Varmt välkommen!

Öppettider:

Frukost

Söndag – Fredag 07:00 – 10:00
Lördag 06:00 – 10:00

Restaurang & bar 

Varje kväll dukar vi fram en härlig BBQ-buffé mellan kl. 18 – 21. Baren erbjuder dryck och snacks kl. 17-22.

 

Hotellrestaurangen Innergården

Passa på att koppla av, vila fötterna i en härlig miljö och summera dagens fynd med shoppingsällskapet. Hotellrestaurangen Innergården erbjuder kvällsmeny, tilltugg och god dryck av alla de slag.

Härlig frukostbuffé

Som gäst på Hotellet är du välkommen att starta dagen med en härlig frukostbuffé*. Ta för dig av färska frallor, olika pålägg, uppskuren frukt och yoghurt med massor av goda tillbehör. På buffén finns också varma klassiker som äggröra, kokt ägg, bacon och annat gott. Avrunda sedan frukosten med en nygräddad våffla och en kopp fairtrade-certifierat kaffe.
* Frukostbuffén avnjuter du i den restaurang som ligger i samma hotellbyggnad som du bor i, med reservation för ändringar under lågsäsong.


BBQ-buffé på kvällen

Varje kväll, klockan 18–21, dukar vi fram en härlig BBQ-inspirerad buffé med smaker från det amerikanska köket. Vänta dig en mix kött av olika slag som du själv kombinerar med matiga tillbehör och goda såser. På buffén hittar du även vegetariska alternativ. Pris 179 kr, barn upp till 12 år äter för 69 kr.

Snacks & dryck

I baren kan du hitta snacks och drycker som passar perfekt när du vill ha något mindre att tugga på och något gott att dricka.

Innergården är en kontantfri restaurang, det går bra att betala med kort eller Swish.