Macka & Jos

Grillade mackor, jos och smoothies med fruktiga ingredienser och nya fikafavoriter väntar på restaurangen Macka & Jos.

Macka & Jos

Varuhusets första depåstopp hittar du redan på Herravdelningen. Restaurangen Macka & Jos har såklart mackor som paradrätt! Våra varma mackor grillas på beställning och finns med fem olika fyllningar. Vi erbjuder också ett urval av kalla sandwich och frallor. Till mackan kan du plocka en favorit från den välfyllda joskylen eller beställa våra fräscha smoothies med fruktiga ingredienser.

Mellis & Fika
Macka & Jos är också restaurangen för dig som vill ladda batterierna med mellanmål eller fika. På menyn finns allt från yoghurt med frukt- och bärkompott, overnight oat och fruktsallad till croissanter, morotskaka och världens godaste brownie.

Beställ med mobilen
På Macka & Jos kan du beställa mat, varma och kalla drycker och ett urval från fikamenyn direkt med mobilen. Så slå dig ner vid ett bord och ta en titt på vår digitala meny. Därefter beställer och betalar du direkt i mobilen. När din beställning är klar att hämta får du ett meddelande. Enkelt, smidigt och köfritt!

Se meny och beställ här >>

Kost- och allergeninfo
För dig som äter veganskt har Macka & Jos självklart flera goda alternativ på menyn! Testa vår grillade macka med pesto, hummus, avokado, soltorkad tomat, purjolök. Eller ta en sandwich, yoghurt med bärkompott eller brownie med havssalt.

Är du glutenintolerant så rekommenderar vi Rosa fiket på Plan 3 där du hittar vårt bästa utbud av glutenfria fika.

Macka & Jos är en kontantfri restaurang, det går bra att betala med kort eller Swish.