Öppettider:

Frukost

Söndag – Fredag    07:00 – 10:00
Lördag                     06:00 – 10:00

Barmeny

Måndag – Söndag 14:00 – 22:00

Buffé

Måndag – Söndag 17:00 – 21:30

Restaurangen stänger kl. 22:00.
Alkoholservering fram till 22:00

Hotellrestaurangen Matsalen

Välkommen till restaurang Matsalen som du hittar i Hotellets östra byggnad. Här kan du avsluta shoppingdagen med god mat och dryck i en härlig miljö!

Härlig frukostbuffé

Som gäst på Hotellet är du välkommen att starta dagen med en härlig frukostbuffé*. Ta för dig av färska frallor, olika pålägg, uppskuren frukt och yoghurt med massor av goda tillbehör. På buffén finns också varma klassiker som äggröra, kokt ägg, bacon och annat gott. Avrunda sedan frukosten med en nygräddad våffla och en kopp fairtrade-certifierat kaffe.

Kom och njut av vår läckra hotellbuffé, även om du inte bor hos oss! Vi erbjuder drop in i mån av plats.

* Frukostbuffén avnjuter du i den restaurang som ligger i samma hotellbyggnad som du bor i, med reservation för ändringar under lågsäsong.

Barmeny

Njut av vår härliga barmeny med à la carte-rätter varje dag från kl. 14 – 22.00.

Buffé efter säsong

Framåt kvällen dukar vi fram Hotellets populära kvällsbuffé med rätter som varierar efter säsong och tema. Vi kan lova att det alltid finns både kötträtter och vegetariskt alternativ som serveras tillsammans med olika goda tillbehör, sallader och såser.  Pris 219 kr, barn under 12 år äter för 69 kr.

Förboka din plats till kvällsbuffén direkt vid bokningstillfället eller boka ditt bord via vår boknings-widget nere till höger.

Buffé serveras varje dag mellan kl. 17 – 21.30.

Snacks & dryck

I baren kan du hitta snacks och drycker som passar perfekt när du vill ha något mindre att tugga på och något gott att dricka.

Matsalen är en kontantfri restaurang, det går bra att betala med kort eller Swish.