Tillbaka till nyheter
Nypremiär för Sveriges största restaurang på Gekås Ullared

Nypremiär för Sveriges största restaurang på Gekås Ullared

Den 30 juni 2023

Tillbaka till nyheter

Nu blir Sveriges största restaurang ännu större! Gekås Ullared gör en storsatsning på sin populäraste kundrestaurang och lockar med uppdaterad och fräsch inredning, och flera nya inslag på menyn.

Sedan 2011 har Restaurangen på tredje våningen i varuhuset servat hungriga shoppare med 5 000 varmrätter per dag under högsäsong. Nu får varuhusets populäraste restaurang en make over med nytt kök, uppdaterad inredning och flera nya inslag på menyn.

­– Den största förändringen blir faktiskt bakom kulisserna, berättar vd Patrik Levin. Vi bygger ett helt nytt och välutrustat kök som ger våra duktiga medarbetare rätt förutsättningar för att levererar mat och service i toppklass. Vi ökar kapaciteten till 7 000 rätter per dag och när vi har som mest att göra serverar vi en tallrik var 6:e sekund.

– Köket blir betydligt större än det nuvarande! Vi har ett eget frysrum för enbart pommes frites och du får besöka storstadssjukhus eller flygplatser för att hitta diskrum som är lika stora som vårt. Det är riktigt häftigt, säger Patrik.

I Restaurangen serveras idag en meny bestående av moderna klassiker som spättafilé, köttbullar, kycklingfilé och schnitzel (både fläsk- och grönsaksbaserad). När den nya menyn presenteras finns favoriterna kvar men med en ny twist här och där.

– Vi kommer inte att ändra på ett vinnande koncept! Maten i restaurangen är väldigt uppskattad av våra besökare och vi gör inga jättestora förändringar. Men visst tillkommer det nya inslag och smaker som vi hoppas ska uppskattas. Vi utökar utbudet av förrätter och desserter, och kommer att arbeta mer med råvaror efter säsong, säger Patrik.

Restaurangen har nypremiär torsdag 6 juli och har öppet som vanligt under tiden. Besök www.gekas.se för att se komplett meny från och med premiärdagen.