Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared och Pernilla Wahlgren lanserar unik skokollektion

Gekås Ullared och Pernilla Wahlgren lanserar unik skokollektion

Den 13 juni 2022

Tillbaka till nyheter

Efter tre år av samarbete och fem storsäljande dammodekollektioner tar Gekås Ullared nu samarbetet med Pernilla Wahlgren till nästa nivå. Våren 2023 lanseras en unik skokollektion under varumärket Pernilla Wahlgren Design.

Sedan Gekås Ullared startade sitt modesamarbete med artisten och realitystjärnan Pernilla Wahlgren har nästan 500 000 plagg sålts på varuhusets damavdelning. Och intresset visar inga tecken på att svalna, tvärtom!

– Vi ökar volymerna för varje kollektion som lanseras, säger Gekås Ullareds vd Patrik Levin. Design, kvalitet och prisbild har tillsammans med Pernillas popularitet skapat en riktig försäljningssuccé.

I dag omfattar Pernilla Wahlgren Design damkläder samt accessoarer som väskor och solglasögon. Till våren 2023 kompletteras varumärket dessutom med en unik skokollektion som kommer säljas exklusivt på Gekås Ullareds nyöppnade skoavdelning.

– Vår skoavdelning är Sveriges största fysiska skobutik med 2 200 kvadratmeter shoppingyta som rymmer 40 000 par skor på hyllorna. Att kunna bredda utbudet med skor från Pernilla Wahlgren Design känns helt rätt, säger Patrik Levin.

– Alla som följt ”Wahlgrens värld” vet att jag älskar skor! Jag kan knappt beskriva hur roligt det ska bli att lansera en egen kollektion med skor som matchar kläderna som vi tar fram för nästa vår, säger Pernilla.

I samband med lanseringen av mode- och skokollektionen våren 2023 kommer Pernilla Wahlgren att vara på plats i Ullared för att presentera produktnyheterna och mingla med varuhusets besökare.