Tillbaka till nyheter
Äntligen öppnar Sveriges största skobutik på Gekås!

Äntligen öppnar Sveriges största skobutik på Gekås!

Den 22 februari 2022

Tillbaka till nyheter

Torsdag 24 mars är det premiär för Gekås senaste storsatsning när en helt ny skobutik öppnar i varuhuset. Kanske det mest efterlängtade tillskottet i Gekås historia hittills.

2200 m2 skor!

1 januari 2021 gick Gekås in som majoritetsägare i anrika Sko-Boo i Ullared. Nu flyttar den klassiska skobutiken in i varuhuset och får en helt egen avdelning på plan 2.

– Det är ett naturligt steg att flytta in på Gekås, det blir framför allt enklare för kunden. Nu blir skorna en naturlig del av shoppingvarvet, säger Jörgen Karlsson, vd på Sko-Boo AB.

I samband med flytten in i varuhuset breddas skosortimentet och butiken blir därmed Sveriges största fysiska skobutik både till yta och antal skor. I den rymliga lokalen på 2200 kvadratmeter görs plats för över 40 000 par skor till både dam, barn och herr.

Skobutiken blir en ”shop-in-shop” med egen ingång och kassalinje, bland annat med flera självutcheckningskassor.

– Vi är otroligt glada och stolta över att nu få in skor i varuhusets sortiment. Precis som på övriga avdelningar i varuhuset satsar vi på bra kvalitet till absolut bästa pris med flera välkända varumärken, säger Patrik Levin, vd på Gekås Ullared AB.

Lagom till öppning blir det så klart en storsatsning på vår­- och sommarskomodet 2022.