Varma jackor från herravdelningen

Herrkläder

Har du ännu inte hittat den varma jackan inför årets vintersäsong? På vår herrkläderavdelning finns det fortfarande jackor i olika modeller som värmer gott under se kalla dagarna vi har framför oss. Välj mellan olika modeller så som en klassisk rock eller en varmfodrad jacka med luva att gömma sig under.

Kommentarer (4)

 1. Jennie says:

  Vilka storlekar finns på herr jackor

  Den 6 december, 2021 kl. 15:01 | Svara
 2. Alexandra says:

  Någon som vet vad 4e Jackan uppifrån kostar?

  Den 8 december, 2021 kl. 17:10 | Svara
 3. Lite längre says:

  Hej GEKÅs

  Jag är över medellängd och har svårt att hitta kläder med rätt längd. Som skrivits på annat håll behöver man inte extremt breda kläder utan LÅNGA kläder.

  Era underkläder Basic You skiftar väldigt i passform. De svarta kalsongerna XXL är alldeles för korta. De vita XXL är däremot lite längre. Varför inte köpa en kollektion som överlag är längre? Om något varuhus i Sverige har muskler att ställa krav på tillverkare är det GEKÅs! Era t-shirts XXL Basic You är i vissa fall riktigt bra i storlek men man måste prova före köp.

  Snälla GEKÅS, satsa på lite längre plagg!

  Tack på förhand.

  Den 18 december, 2021 kl. 10:07 | Svara
 4. ds says:

  Även herrstrumpor. Det har gått inflation i storlekarna. De ni säljer är i vart fall alldeles för trånga. Vore bra om ni erbjöd upp till storlek 52/54 eller bättre. Strumpor krymper.

  Som skor: Den klassiska sandalen Birkenstock passar i stl 46 bred. I moderna/nya storlekar motsvarar det 48! Nuförtiden finns det oftast bara en läst/bredd. Sverige var förr i tiden föregångsland med egna skalor för läster. Numera är vi ett u-land. Skoo boo vet väl inte ens vad läst är…

  vänligen

  Den 18 december, 2021 kl. 10:12 | Svara

Lämna ett svar