Sommarmode i större storlek

Damkläder

På vår damavdelning finns just nu massor av somrigt mode att fynda. Här kommer lite blandade tips från sortimentet med större storlekar på damavdelningen.

Kommentarer (4)

 1. 30 åring says:

  Det är fan skam va dåligt utbud ni har för oss stora tjejer, att inte ens kunna hitta ett par snygga tajta jeans i storlek 50 eller en helt vanlig tröja UTAN blommor är under all kritik.

  Den 15 juli, 2019 kl. 18:13 | Svara
 2. Bibi says:

  Håller med föregående inlägg. Bara för att man drar större storlek vill man ju inte ha blommigt eller tält på sig. Ha ”VANLIGA” kläder i större storlekar. Jackor o träningskläder oxå.

  Den 21 juli, 2019 kl. 10:26 | Svara
 3. Anonym says:

  Håller också med. Läser ni verkligen detta vi skriver här? Jag och många fler vill kunna köpa kläder i större storlekar, men inte mönstrade/stormönstrade, bara vanliga enfärgade kläder. De ska inte heller vara som tält eller fyrkantiga i modellen, och inte genomskinliga, utan bra tyger i normala färger som svart, blått, vitt, grönt mm.

  Den 22 juli, 2019 kl. 21:39 | Svara
 4. Yvonne Andersson says:

  Har ännu inte hunnit med ett besök men vill har planerat att ta en shoppingtripp inom en snar framtid främst för kläderna skull i första hand men naturligtvis också för lite annat.

  Håller dock fullständigt med föregående inlägg, har storlek 52-54 och åker från Stockholm så blir det kanske inte äns värt resan om det inte finns någonting för mig då bensin inte heller är gratis.

  Vill ju kunna hitta lite snygga, fräscha, läckra, bekväma, kläder med stil och elegans när man handlar åker långt för att handla sina kläder.

  Jag vill absolut inte hitta några ”tantkläder” som sitter som ”tält” med stora blommor, djurmönstrade och andra konstiga eller psykodeliska mönster på kläderna … bara för att man har en stor stor klädstorlek.

  Den 14 augusti, 2019 kl. 18:31 | Svara

Kommentera