Tillbaka till nyheter
Vd Boris Lennerhov: Välj rätt shoppingdag i höst

Vd Boris Lennerhov: Välj rätt shoppingdag i höst

Den 18 maj 2020

Tillbaka till nyheter

Som ni alla vet lever vi i coronatider och trots restriktioner pågår vardagslivet parallellt. Hösten är traditionellt en högsäsongsperiod för oss i Ullared och vi räknar med många besökare även i år. Då är det extra viktigt vi hjälps åt och på alla sätt minimerar risken för smittspridning.

Gekås Ullared har öppet som vanligt men vi har begränsat antalet kunder som kan befinna sig i varuhuset samtidigt. Ta gärna del av tipsen nedan och välj en shoppingdag som passar dig!

Åk en vardag
Vårt bästa tips till höstshoppare är att åka en vardag, måndag-torsdag. Men tänk på att vecka 44 är höstlov och du får räkna med extra många kunder i varuhuset hela veckan.

Koll på lördagarna
Lördagar är den absolut största försäljningsdagen under hösten. Vill du minska risken för kö och väntetid kan det vara en bra idé att välja en annan dag för shoppingresan.

Var morgon- eller kvällspigg
Från att varuhuset öppnar och fram till klockan 11.00 är det som allra luftigast i varuhuset, och även kvällstid har vi färre kunder i varuhuset. Så har du möjlighet att vara tidigt på plats, eller komma framåt kvällen, är det alltid en fördel.

Shoppa i december
Gekås kunder gillar att vara ute i god tid och fredagar, lördagar och söndag hela hösten är välbesökta dagar. Men tvärtemot övriga handeln så blir det lugnare i Ullared när julen närmar sig. I december månad, speciellt andra halvan, är det traditionellt betydligt färre kunder i varuhuset än under hösten.

Bonustips för hungriga shoppare!
Även i våra restauranger varierar tillströmningen av gäster över dagen och på lördagar kan det bli lite kötid. Och självklart är det flest hungriga shoppare på plats vid lunchtid. Ett tips är att tajma in lunchen till förmiddagen eller eftermiddagen för att undvika lunchrusningen.

Tänk på att visa hänsyn, använd sunt förnuft och ta hand om varandra extra mycket i dessa tider. Välkommen till Ullared!

Hälsningar
Boris Lennerhov

Läs mer om Gekås Ullareds åtgärder för minskad smittspridning >>