Tillbaka till nyheter
VD Boris Lennerhov: Välj rätt dag för shoppingresan

VD Boris Lennerhov: Välj rätt dag för shoppingresan

Den 18 maj 2020

Tillbaka till nyheter

Under sommaren besöker extra många kunder varuhuset. Läs Boris Lennerhovs tips för att välja en passande dag och tid för din shoppingresa.

Som ni alla vet lever vi i coronatider vilket påverkar våra liv och vardag på många sätt. Sedan regeringen hävt restriktionerna kring resor inom Sverige har vi märkt en ökning av antalet besökare i Ullared. Och självklart är alla vi som jobbar i varuhus, restauranger och boendeanläggningar både glada och tacksamma för att du vill besöka oss. Men det blir också extra viktigt att vi hjälps åt och på alla sätt minimerar risken för smittspridning.

Varuhuset har öppet som vanligt och de flesta dagar har vi fortfarande färre besökare än vad som är normalt för säsongen. Men tack vare vår besöksstatistik kan vi flagga för att vissa veckor och dagar under sommaren kommer att bli extra välbesökta.

  • Under de klassiska semesterveckorna är det extra hög kundtillströmning i varuhuset och på våra boendeanläggningar.
  • Från vecka 28 och framåt har vi flest besökare under vardagar, mån-fre. Lördag är veckans lugnaste dag.
  • Bästa tiden att besöka varuhuset är tidigt på morgonen när varuhuset öppnar. Klockan 7-11 är det som lugnast. Vi utökar våra öppettider och öppnar en timme tidigare måndag-fredag under sommaren.
  • Och som vanligt under sommarsäsongen lockar regniga dagar ofta extra många shoppare till Ullared. Besök oss gärna när det är sol och sommarvärme.

I dagsläget släpper vi bara in hälften så många kunder som normalt i varuhuset. Genom att informera om vår kundtillströmning hoppas vi kunna hjälpa alla att välja en passande dag för sin shoppingresa och på så sätt minska risken för kö utanför entrén och till kassan.

Till sist, en påminnelse om vad vi alla måste tänka på och hjälps åt påminna varandra om:

  • Stanna hemma om du inte känner dig 100 procent frisk.
  • Tvätta händerna ofta och noggrant.
  • Håll avstånd till dina medmänniskor.
  • Undvik välbesökta platser om du tillhör en riskgrupp eller känner dig orolig för smittspridning.

Visa hänsyn, använd sunt förnuft och ta hand om varandra!

Hälsningar
Boris Lennerhov

Läs mer om Gekås Ullareds åtgärder för minskad smittspridning >>