Tillbaka till nyheter
Vd Boris Lennerhov: Välj rätt shoppingdag för dig

Vd Boris Lennerhov: Välj rätt shoppingdag för dig

Den 1 november 2020

Tillbaka till nyheter

Som du vet lever vi i coronatider och behöver alla anpassa vårt liv och vardag efter rådande restriktioner. Oktober, november och december är traditionellt en högsäsongsperiod för oss i Ullared. Och även om besöksantalet i varuhuset minskat drastiskt är det viktigt vi hjälps åt och på alla sätt minimerar risken för smittspridning.

Gekås Ullared har öppet som vanligt men vi har begränsat antalet kunder som kan befinna sig i varuhuset samtidigt. Ta gärna del av tipsen nedan och välj en shoppingdag som passar dig!

Åk en vardag
Vårt bästa tips till besökare är att åka en vardag, måndag-torsdag.

Koll på lördagarna
Lördagar är den största försäljningsdagen under hösten och vintern. Vill du minska risken för kö och väntetid kan det vara en bra idé att välja en annan dag för shoppingresan.

Var morgon- eller kvällspigg
Från att varuhuset öppnar och fram till klockan 11.00 är det som allra luftigast i varuhuset, och även kvällstid har vi färre kunder som besöker oss. Så har du möjlighet att vara tidigt på plats, eller komma framåt kvällen, är det alltid en fördel.

Shoppa i december
Gekås kunder gillar att vara ute i god tid och veckosluten i oktober, november och första halvan av december är välbesökta. Men tvärtemot övriga handeln så blir det lugnare i Ullared när julen närmar sig. I december månad är det traditionellt betydligt färre kunder i varuhuset än under höstmånaderna.

Lågsäsong i början av året
Januari, februari och mars är traditionellt en lågsäsongsperiod på Gekås Ullared. Passa på att besöka oss i början av året och njut av en avkopplande och lugn shoppingtur där du lätt kan håll avstånd till andra.

Bonustips för hungriga shoppare!
Även i våra restauranger varierar tillströmningen av gäster över dagen och på lördagar kan det bli lite kötid. Och självklart är det flest hungriga shoppare på plats vid lunchtid. Ett tips är att tajma in lunchen till förmiddagen eller eftermiddagen för att undvika lunchrusningen.

Tänk på att visa hänsyn, använd sunt förnuft och ta hand om varandra extra mycket i dessa tider. Välkommen till Ullared!

Hälsningar
Boris Lennerhov

Läs mer om Gekås Ullareds åtgärder för minskad smittspridning >>