Tillbaka till nyheter
Ullared Krogshow är tillbaka!

Ullared Krogshow är tillbaka!

Den 20 oktober 2022

Tillbaka till nyheter

Trerätters middag och femstjärnig underhållning – det är vad Ullared Krogshow bjuder på när den nu äntligen är tillbaka. Räkna med skratt, skämt och skönsång med nya spännande artister!

Detta är storyn: Radio­programmet Radio Live har kommit till Ullared för att ­direktsända hela ­kvällen. Vad som helst kan ­hända – allt från fartfyllda medleyn av ­välkända låtar till ­nyheter på finska, mystiska inringare och ­radiogudstjänst med gospel.

– Det är ingen egentlig handling, bara saker som händer. Vi har fyra artister på scen som sjunger, dansar och underhåller, säger Jens Classon, mannen bakom showen. Han är blygsam när han beskriver showen, för det är riktiga proffs som står för underhållningen. Dels veteranerna Jimmy Ottosson och Niklas Nilsson, dels två nytillskott: artisterna Lydia Schough, välkänd halländsk musikprofil, och Mollie Minott, tvåa i Idol 2014.

– På grund av pandemin är vi alla ­spelsugna, men tack vare dessa två otroligt proffsiga sångerskor har vi dessutom fått en härlig nytändning och ännu mer energi och bredd. Jag kan nog utlova att vissa nummer kommer att välta hela huset, säger Jens.

Precis som tidigare är det show med middag, en välkomponerad trerättersmeny tillagad med ­kärlek och råvaror av bästa kvalitet av Peder & Co i Ullared. ­Kvällen ­börjar med mingel i foajén innan det är dags att sätta sig till bords. Under ­kvällen varvas sedan mat med underhållning – men Jens Classon tipsar om att inte slappna av för mycket under ­­ätandet – för showen avrundas med en önsketimme då kända och ­okända röster ringer in och får önska låtar. Och Jens utlovar både ­gåshudsballader och rockrökare!

Proffsigt tredje år
På Gekås är man otroligt glad att showen, som skjutits upp flera gånger på grund av pandemi­restriktionerna, är tillbaka.

– Det känns ­fantastiskt att kunna erbjuda våra ­besökare riktigt bra ­kvällsunderhållning också. Detta är ju den tredje uppsättningen av showen och den har bara blivit bättre och proffsigare för ­varje gång. I år har vi gjort lokalerna lite ­mysigare och byggt till en catwalk så att ­artisterna kommer ännu närmare gästerna, säger Frida Johansson som är försäljningschef på Gekås boendeanläggningar.

För den som vill lyxa till det lite ­extra ­erbjuder Gekås Ullared ­fördelaktiga ­showpaket med showbiljetter och ­övernattning i olika prisklasser.

– Många av våra ­besökare gillar att ­kombinera shopping på dagen med show på kvällen och ­övernattning, som en mini­semester. En ­variant är att ­komma hit med husbil eller husvagn, för ­campingen är öppen året runt, säger Frida.

Läs mer & boka biljetter >>