Tillbaka till nyheter
Ta flyget till Ullared

Ta flyget till Ullared

Den 31 augusti 2016

Tillbaka till nyheter

År 2014 lanserades ett helt nytt koncept – Shoppingflyg till Gekås Ullared. Först ut var Skellefteå och biljetterna sålde slut på mindre än ett dygn. En resa med tvådagars shopping, övernattning och mysig hotellfrukost.

– Ullaredsflygets till Skellefteå var en succé och därefter har vi fortsatt att samarbeta med resebolag för att kunna ge allt fler möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt ta sig till Ullared, berättar Lise Hellström marknadschef på Gekås Ullared.

Premiärflyg i Sverige

De 174 platserna på premiärflygningen bokades upp i rekordfart. Den stora efterfrågan gjorde att sattes ytterligare en avgång in redan samma vecka. Dessa biljetter blev slutsålda på under fyra timmar och försäljningssuccén var ett faktum.

Fler avreseorter

I takt med att efterfrågan ökat har allt fler avreseorter bokats in. År 2015 flög Ullaredsflyget med tre avgångar från Stockholm. Detta år var det även premiär för Ullaredsflyget i Norge. Tv-serierna om Ullared har gjort stor succé hos våra norska grannar, vilket har bidragit till att allt fler shoppingsugna norrmän från de tre orterna Stavanger, Bergen och Trondheim bokat flygresor.

Välordnat och prisvärt

– Det ska vara enkelt, smidigt och prisvärt att ta Ullaredsflyget. Framför allt för de som har en bit att ta sig till vårt stora gula varuhus, säger Lise. Under de två dagarna som våra gäster med Ullaredsflyget är hos oss får de uppleva den omtalade shoppingpulsen och fyndkänslan men även skön avkoppling och mysig hotellfrukost på Hotellet 50 meter från varuhuset.

Just nu sprids det ett tävlings-inlägg från en falsk Facebook-sida som utger sig för att vara Gekås Ullared, läs mer >>

Stäng